Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
Okly1980
újonc
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Nem értek egyet veled abban, hogy inkább gopro silver. Az ár az alapgépnél valóban majdnem ugyan annyi, de ha azt veszem, hogy itt kaptam lcd kijelzőt is akkor szerintem jobb választás volt. Én vettem egy ISAW Advance-t a fiamnak és nem bántam meg. Szép felvételeket csinál és az lcd-vel bármikor le tudja ellenőrizni, hogy valóban úgy sikerült e felvétel ahogy szerette volna. Ami igen nagy előny, ha ugyan ezt a GoProval is el akarom érni akkor még 15-20-t hozzá kell dobni, ami nem mindegy. Tudásban pedig pontosan ugyan ott van. Szerintem ha a GoPro-m elfárad magamnak is ISAW-t fogok venni, bár inkább az Extremet

Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Osmo Pocket 3 Standard Combo / Akciókamera / VLOG kamera - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- Samsung NX300 MILC + 18-50mm + 50-200mm
- Újszerű Sony A7 III, patona markolat, L-plate, 123k expo
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest