- votlage71: Kábel menedzsment
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#10691584 #179 üzenetére
Szerintem túl érzékeny vagy. Annak a hsz-nek nem az a lényege (és nem is állítja), hogy hülye vagy. Az látszik, hogy hatalmas csalódás volt neked az a film, és ezért most minden kritikát támadásként élsz meg. Mindenesetre töröltem azt a hsz-t is, hogy szent legyen a béke.
-
Ne személyeskedjetek!
-
-
Hát azért ,nekem nagy csalódás volt az Interstellar. Pl. elég sok mindennel tisztában vagyunk, pl. azzal is, hogy mi történik, ha átlépjük azt eseményhorizontot. Na most nagyon nem az történt a filmben, sőt, az már fantasy kategória volt. Minek kell ilyen részeket betenni, amikor a fizikának van magyarázata arra, hogy mi történhet? A másik durva dolog, pedig a kommunikáció volt.
-
Az Interstellar nekem csalódás volt, bár tény, hogy több benne a science, mint a fiction, de azért fiction is akad benne dögivel. Az utóbbiért haragszok, mert sokan, akik nem otthonosak a csillagászatban és/vagy fizikában, a filmben levő fictiont is keverhetik a tudománnyal.
mod: az új Éhezők Viadalának meg még az emlékét is próbálom elfelejteni.
mod2: A Dune filmfeldolgozások szerintem nem voltak rosszak.
-
Frank Herbert. Igen, nekem is az egyik kedvencem, és szerintem jobb író is, mint Asimov. Sokan csak a Dune ciklusát ismerik, pedig vannak annál jobb regényei is (pl. a Dosadi Kísérlet). Na nem mintha a Dune rossz lenne, sőt!
Arthur C. Clark is eszement jó író, tőle a kedvencem a Randevú a Rámával.
Viszont a kedvenc könyvemet egy írópáros szerezte, mégpedig Larry Niven és Jerry Pournelle a Szálka Isten szemébent. Nivennek egyébként észbontó fantáziája van, ami megjelenik a Gyűrűvilág című regényében is. Imádom!
-
válasz
SunMount3r #61 üzenetére
Ne halogasd sokáig, mert bármikor előfordulhat, hogy idegen lények egy másik galaxisból megtámadják a Földet, és téged is megesznek, vagy mittomén. Akkor meg már késő lesz.
-
Ó, ez az egyik kedvenc sci-fi sorozatom. Jó olvasni róla a logouton.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest