Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha valóban így látod, miért épp annak a hozzászólását hagyod meg, aki hülyének nézi a másikat és lekicsínylően szól be másnak, pusztán mert kifejtette véleményét egy válaszban és jogos kérdéseket tett fel illetve pont azt hagyod bent, amivel kezdődött? A másik hozzászólásomban mi kivetnivalód lehetett, láttál személyeskedést? Hogy nem nézek TV-t meg dokumentumfilmeket? Hogy elolvasta e a könyvet? Vagy hogy kétlem hogy keverném a dokumentumfilmeket a scifivel és meséljen mi okosat látott abban a könyvben azokról/azok ellenében amiket felsoroltam? Te se tudod. Törölgetsz, ahogy érzed és épp azzal szemben vagy elfogult, aki kötekszik és személyeskedő megjegyzéseket tesz. Sokan nyilván nem veszik észre épp, mert törölgetsz és nem látni az előzményeket. De én igen, mert történetesen velem csináltad. Így az egészből annyi maradt meg, hogy hülye vagyok, olvasgassak, mert keverem a szezont a f@**mmal.. De egy rohadt válasz nem volt mellesleg, bár ez is törölve lesz, úgyhogy mindegy..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest