Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CPT.Pirk

Jómunkásember

válasz joghurt #12 üzenetére

"Nem szövegszerkesztést tanítanak, hanem konkrétan az adott Wordöt. Aztán Gizikének átrendezed a toolbart, neadjisten Office2003 helyett 2007-et raksz a gépére, és teljes csőd van." -ezt csak támogatni tudom.
    Én letettem nem túl régen a 7 modulos ecdl-t (azóta elgondolkodtam a dolog miértjén), 2004 v. 2005-ben, office 2003 ment minden mennyíségben. Vizsgák elsőre sikerültek, erre most használnom kelett ezt a csilvili office 2007-et, és nem tudtam egy nyavajás szimbólum beszúrást megtalálni 10 perc alatt...

Nálunk most szerencsére lehet választani oprendszerek között, vilmérnöki szakon az egyszem órán mikor gép elött ülünk és C-t tanuljuk, azt lehet XP-n meg linuxon is. Csak ha az ember XP-t akarja, akkor két percig malmozik, mire XP megoldja a hálózati bootot...

---

Ha nem frissítenék a licencet, akkor kollektíve minden oktatási gépről le kéne gyalúlni a microsoftos dolgokat a határidő lejártakor? Ebben az esetben tuti még tanárok is a win melett fognak maradni, többségük úúgy sem ért a linux és társaihoz...

Új hozzászólás Aktív témák