Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SAMYka
senior tag
Nállunk meg ''lehetne'' is használni mert sokan tekernek arra de mindenki az uton. Nem elég kerülgetni az akkor gödröket mint egy ifa plató még a bicikliseket is kerülgessük (mármint autósok) és ehhez még hozzá jön az is hogy ők is kerülgetik és ott van 5m-re az uj 2m széles frankó aszfalt amin 10 biciklisből 2 használ
-
SAMYka
senior tag
Nem olvastam végig csak annyit tennék hozzá hogy régen én is sokat bicajoztam és tudom milyen szar dolog. Mostanában inkább vezetek vagy kocsi vagy moci.
Egy dolgot azonban nem tudok felfogni lehet hogy én tudom rosszul a kreszt de sokszor elgondolkoztam már ezen: az elmult pár évben csináltak felénk biciklis utat ami 1 osztályú frankó meg minden. A furcsa csak az hogy senki nem használja. Amikor motorozok gondolkodom is rajta hogy végig kéne söpörni rajta és nem rázná ki a belem ez a sz@r út + a biciklisiket sem kellene kerülgetnem, sajunos az autóm túl széles hogy azzal közlekedjek rajta már ha más nem teszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- foobar2000
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Elektromos autók - motorok
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Stellar Blade
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest