Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jancsi

aktív tag

Debrecenbe talán kicsit toleránsabbak az utósok mint Bp-n, én itt szívesen mászkálok az autóúton, szépen kiszemelem magamnak, a jobboldali keréknyomot és hajrá.
    Csak nagyon ritkán pattognak az utósok, lehet azért mert majdnem tudom velük tartanki a tempót, belvárosban. De ha a fene fenéteszik és ha féltucat kopsz állat is dudál mögöttem akkor sem megyek az út szanaszét tört fegyűrött szélére mert nem biztonságos, 5-6 centire megsúlyedt aknafedők és vizelvezetők úgy kidobnak hogy a másik sávig meg sem állok.
    Jobbrol előzéssel kapcsolatban szerintem semmi gond sem lenne ha az autós kirakja időben az indexet ( ha kirakja egyáltalán ), nekem még csak akkor volt gondom, amikor először kifordul és csak utána indexel, vagy csak indulni akar és kidugja kocsi orrát majd megáll. De ez a probléma ugyanígy fenn áll balrol előzésnél is, plusz 1-2 buszsoför sem mindig használja az indexet az öbölböl kiállásnál, de a többség rendes és még el is enged néha.
    Szvsz. semmi gond nincs az uton bringázással csak sok sok rutin kell hozzá és némi állóképesség hogy nem 20-al tötyörögjünk, mert az még engem is zavar bringás létemre ha valaki betegcsiga tempóban két 20literes diszperzites vödörrel a kormányon szenved az út szélén.
    Szerintem bicikliúton sem lehet normálisan haladni, főleg ha az gyalogút is egyben, mindig ott legyeltetik kutyákat és a kisgyerekeket.
    A legegyszerűbb és talán legocsóbb megoldás az lenne a biciklisek problémájára hogy csinálják 60-70centivel szélesebbre az utakat, ott már elfér egy biciklis biztonságosan és lenne félméter távolság az autóktol, ha 50el mennek az autók akkor szerintem az pont elég is lenne, városon belül természetesen.
    Városon kívül külön bicikliút, de azon ne mászkáljnak gyalogosok, elég gáz ha 30-35-el megy az ember és 100méterenkét satufék 10s folyamatos csenegtés mert paraszt csak bámul hogy hol van villamos.
    Jahh és bukót kellene kötelezővé tenni nem a kukásmellényt.

ui.: Akármilyen ciki is de MTB-re is kell csengő, higgyétek el a bicikliúton többet számít mint egy XTR szett :DDD

Új hozzászólás Aktív témák