- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU Rekordok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
frunzy
csendes tag
Na erre tessék gombot varni.!
A maganak kreált mini Vista-m alatt szivózik a daemon tools.
A már emlitett üresjárati proci terhelésröl van szó.
Namár most ha fent van a daemon,akkor tapasztalható a jelenség.Mégpedig 30% alá nem nagyon megy a procit terh.!Ha kilövöm,hogy ne induljon el bootolásnál akkor is ugyanez a helyzet sajnos.Ha uninstall,akkor mondanom sem kell,tökéletes a mutatvány.
Na most mi van?
Egyedi a helyzetem vagy vannak mások is igy?
Egyenlöre még nem néztem ennek utána,de ez a következö.
A story.
Tehát a vlite progiba beálitottam,hogy az ultimate verziot akarom majd kiherélni.
Ezután mindent kiszedtem belöle(sajnos fejböl már nem emlékszem mi volt a nevük angolul).Az oldalsáv maradt meg ami fontos.Ez telepités után ugy néz ki,hogy 5,2 gigát rak a hdd-re és maga a telepitö is csak 2,5 gigát foglal a dividin.Telepités után a ''program files'' mappában 7 darab almappa található és ebböl is a WMP11 és a msm fölösleges.A vlite-ba kapásbol kilehet kapcsolni az UAC-ot az aero-t pedig be lehet kapcsolni.Ezeket én nem tettem meg.Az UAC-ot utána kapcsoltam ki.Számomra ez megint 1 nagy baromság az aeroval együtt.
Természetessen itt már jelentkezett a már emlittet hiba.Ezért kikapcsoltam azt a bizonyos ''elötöltö'' programot(töltögessen Billnek ne nekem).És láss csodát,az üresjárati proc. terh. 2-4% marad tartóssan,persze miután betöltött mindent.
De,most újabb problémával találtam szemben magam.Majd lesz valami
Még 1-2 dolog:
Kiszedtem a defendert is,de telepités után akkor is jelen van és müködik.Csak azt nem tudom minek.Ez valami kémprogi eltávolitó ha jól tudom.Gondoltam próba.Frissités le majd vizsgálat,azt mondja a minden ok.Tényleg?Bár még nem próbáltam,de 1 ad-aware tuti biztos fog találni vagy 5 bigyót.
Mivel 2 partició van a vinyón mindkettöre tettem vistát,1 home premium,2 saját herélt ultimate.Na most mindig az lesz a c meghajtó amelyik vistát elinditom.jelen esetben a heréltröl irok ami a d-re lett rakva,mégis most ez a c.Én nem tudomhogy a xp tudott-e ilyet,mert sosem próbáltam.Tehát lehet,hogy ez csak nekem új.
Vista Ultimate extrák: Ezt is megnéztem,sok értlmét igy elsö nekifutásra nem látom.Frissit majd azt mondja ez meg az elérhetö lett számomra(valami +game és bitlocker vagy mi).Hát talán egyszer majd nekem is nyújt valami hasznosat.
Egyenlöre ennyi.
A Vistát csak saját igényeminek alkitom,ezért ne szóljon meg senki ha durvábban leszólok ezt azt benne!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sokat gondolkoztam azon, hogy megírjam-e ezt a cikket, hisz manapság a csapból is Vista...
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07.
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- Cooler Master CK350 Mechanikus billentyűzet Brown Switch RGB Megkímélt állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest