- Kempingezés és sátrazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
válasz
Mákos7észta #3 üzenetére
A Pinnacle-nél ez úgy zajlik, hogy van benne egy [Pinnacle Media Center] résszel kezdődő szekció, ami egy profil, és csak akkor értelmezi a Távirányító kezelőprogramja, ha a fenti program fut. Egyébként a [Default] résszel kezdődőt értelmezi. Tehát ha én nyomkodom a gombokat miközben a Pinnacle Media Center fut, akkor az nem babrál bele a JetAudioba, és fordítva sem, kivéve ha megnyomom közben a TV gombot, mert akkor persze elindul a Media Center, de ez így normális
Szóval lényeg a lényeg, ha a te távirányítókezelő programodban is vannak profilok, akkor egyszerűen nyiss egy újat a Foobarnak, és úgy váltasz ahogy te akarsz
Remélem segítettem!
Üdv: Neck -
Neck
veterán
válasz
Mákos7észta #3 üzenetére
Hajrá
Ha gondolod, írd ide mire jutottál, nagyon kiváncsi vagyok
Ez amit én csináltam nem egy nagy dolog, csak hátha mégis segítek vele valakinek, nem vagyok egy nagy programozó. Ha esetleg mégis elakadnál és tudok segíteni szólj nyugodtan
Foobar 2000el is biztos működik, amennyiben lehet bill-ről vezérelni, márpedig biztos lehet.
Közbe ittvolt egy haverom, nagyon büszke a hifijére, és megmutattam neki, hogy az enyém olyat is tud, hogy megnyomok egy gombot a távirányítón, és mutatja a dal szövegétKicsit leképedt
Új hozzászólás Aktív témák
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Windows 7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Gyúrósok ide!
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest