- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
Remek írás. Grat.
Viszont egy pici utánajárás után megspórolhattad volna azt az időt, amíg kitaláltad a gombok kódjait. Ez benne van a manualban, az utolsó oldalon (remote.pdf).
Az előttem szóló linkelte a PCTV Remote programot. Pár hete már azt használom (bár nekem soros portos a távírányítóm, ahogy elnézem a profiles.ini fájlodat a tiéd is a soros portot használja, csak szoftveresen van átírányítva). Sztm kipróbálhatnád, mert ezzel az egész számítógépet lehet vezérelni (egér, szövegbevitel...), de arra figyelj, hogy egyszerre csak az egyik tud futni, tehát mielőtt az egyiket elindítod, a másikat zárd be. Ha nemműködne, akkor ittvan az én régi alt+tab konfigom, hátha segítek vele vkinek:
key37=KEYBOARD ALT+TAB+^TAB
key26=KEYBOARD ^ALT
Ja, és gamepad soha nemlesz belőle, kát okból sem:
1. egy irányba kell tartani folyamatosan
2. egyszerre csak egy gombot lehet lenyomni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest