- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ég veled, KEndre! :(
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacam
aktív tag
Kalandor: Úgyám, új lehetőségek, lehetőségek a fejlődésre de az is igaz, hogy nem máról holnapra lesz változás...ezt írtam is, tíz évekről beszéltem, annyi azért remélem elég lesz, hogy megérezzük a fejlődést!
Pilóta: Na ebbe nem akarok belemenni...még a végén tényleg kitiltanak!Engem nem(annyira) zavar, ha egyesek pénzzel tömik a zsebeiket (csak ne sokat, mert az már gusztustalan), mindenki úgy próbál megélni, ahogy tud, csak maradjon nekünk is, épüljenek meg azok, amiket megígértek. (jöjjön az ígéret bármelyik oldalról)
-
lacam
aktív tag
Köszönöm szépen!
Nah azért én sem írnék semmilyen jelzőt Bambano megjegyzésére, neki volt egy véleménye, leírta....ezért van a fórum.
Az írás egy helyen át lett szerkesztve, így talán Ő sem talál benne kivetni valót. -
lacam
aktív tag
...nameg pontosan miből is gondoltad, hogy ez az írás kirívó és szabályokba ütköző? Első írásom, lehet hogy nem látom át a szabályok kuszaságát.
Most elemezzem ki a gondolatmeneteimet?
Szummázva:
Az írásom arra kíván rámutatni, hogy építhetnek itt mindent, de perpill nem segít, hisz nem készült el a lényeg, (É-D, K-Ny-i pálya) addíg távlatokban gondolkozva, kb semmit sem ért ez a híd (csak a helyieket segíti, de őket nagyon...ámbár különösebb fejlődés nemigen várható addíg, míg nincs meg a tranzitforgalom)
Nade mi lesz 10 év múlva...
Lehet hogy elhangzott egy kósza félmondat amibe talán bele lehetne kötni moderátorügyileg, de konkrétumok nélkül írtam....
...de a blog lényege, hogy a híd már áll, ez jó kezdet és várom a folytatást. (lehetőleg egy emberöltőn belül)
[Szerkesztve] -
lacam
aktív tag
Csak a reményeimet merészeltem kifejezni az ''írkálmányomban''. Esetleg az utolsó bekezdésben lehetne találni problémás gondolatokat...ott sem foglaltam állást senki mellett valamint nem anyáztam senkit, csupán csak a kíváncsiságomnak adtam hangot...tudni szeretném (persze költői a kérdés!
) lesz-e folytatása a régiónk fejlődésének, ez olyan nagy probléma?
Ha igen, moderátorok kérem jelezzék felém, mielőtt a BAN gomb felé vezetik az egerüket.
Köszönöm Szépen! -
lacam
aktív tag
Ez Magyarország, de én (mi) talán kicsit ..esetleg ...örülhetünk, mert talán megindult valami. Bár, ha jólsejtem, ez tart, kb a következő választásokig. (újváros szoci. vezetésű)
Na igen, én is kacérkodom a gondolattal, nyugatra kéne menni szerencsét próbálni, de ideköt minden, család, ismerősök, stb...egyszer talán!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Éééés, elérkezett a napja annak, hogy összeállt az, ami már évek óta épül, a dunaújvárosi...
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Gyúrósok ide!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Windows 10
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -35% Bivaly i5-13500H 6Mag 16GB/512GB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest