- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Ég veled, KEndre! :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
menpee
aktív tag
A Dunára csak egy híd kéne...hosszában
,,Piracy is almost always a service problem and not a pricing problem." - Gabe Newell
-
lacam
aktív tag
Kalandor: Úgyám, új lehetőségek, lehetőségek a fejlődésre de az is igaz, hogy nem máról holnapra lesz változás...ezt írtam is, tíz évekről beszéltem, annyi azért remélem elég lesz, hogy megérezzük a fejlődést!
Pilóta: Na ebbe nem akarok belemenni...még a végén tényleg kitiltanak! Engem nem(annyira) zavar, ha egyesek pénzzel tömik a zsebeiket (csak ne sokat, mert az már gusztustalan), mindenki úgy próbál megélni, ahogy tud, csak maradjon nekünk is, épüljenek meg azok, amiket megígértek. (jöjjön az ígéret bármelyik oldalról) -
nagyúr
Hát igen, micsoda rossz dolog, hogy van híd, de nincs út. Viszont ha lenne út, de nincs híd, akkor meg az lenne a baj, hogy ott a drága út, de nem lehet átmenni a Dunán. Majd lesz út is, amint lezsírozták, hogy ki mennyit kap zsebre. Ha a szocik lesznek még hatalmon, akkor szoci zsebbe, ha fideszesek, akkor fideszes zsebbe. Egy cég...
Aki él és nem boldog, az téved!
-
lacam
aktív tag
Köszönöm szépen!
Nah azért én sem írnék semmilyen jelzőt Bambano megjegyzésére, neki volt egy véleménye, leírta....ezért van a fórum.
Az írás egy helyen át lett szerkesztve, így talán Ő sem talál benne kivetni valót. -
lacam
aktív tag
...nameg pontosan miből is gondoltad, hogy ez az írás kirívó és szabályokba ütköző? Első írásom, lehet hogy nem látom át a szabályok kuszaságát.
Most elemezzem ki a gondolatmeneteimet?
Szummázva:
Az írásom arra kíván rámutatni, hogy építhetnek itt mindent, de perpill nem segít, hisz nem készült el a lényeg, (É-D, K-Ny-i pálya) addíg távlatokban gondolkozva, kb semmit sem ért ez a híd (csak a helyieket segíti, de őket nagyon...ámbár különösebb fejlődés nemigen várható addíg, míg nincs meg a tranzitforgalom)
Nade mi lesz 10 év múlva...
Lehet hogy elhangzott egy kósza félmondat amibe talán bele lehetne kötni moderátorügyileg, de konkrétumok nélkül írtam....
...de a blog lényege, hogy a híd már áll, ez jó kezdet és várom a folytatást. (lehetőleg egy emberöltőn belül )
[Szerkesztve] -
lacam
aktív tag
Csak a reményeimet merészeltem kifejezni az ''írkálmányomban''. Esetleg az utolsó bekezdésben lehetne találni problémás gondolatokat...ott sem foglaltam állást senki mellett valamint nem anyáztam senkit, csupán csak a kíváncsiságomnak adtam hangot...tudni szeretném (persze költői a kérdés! ) lesz-e folytatása a régiónk fejlődésének, ez olyan nagy probléma?
Ha igen, moderátorok kérem jelezzék felém, mielőtt a BAN gomb felé vezetik az egerüket.
Köszönöm Szépen! -
lacam
aktív tag
Ez Magyarország, de én (mi) talán kicsit ..esetleg ...örülhetünk, mert talán megindult valami. Bár, ha jólsejtem, ez tart, kb a következő választásokig. (újváros szoci. vezetésű)
Na igen, én is kacérkodom a gondolattal, nyugatra kéne menni szerencsét próbálni, de ideköt minden, család, ismerősök, stb...egyszer talán! -
Kantorpe
tag
Hasonlokeppen erzi magat ez ember bekesben, ha nem szarabbul.
Dehat ugye, akinek nemtetszik ellehet menniMinden élő megöregszik, minden tulajdon elenyészik...
-
Veatta
aktív tag
Jó írás.
Képet!
Üdv:
Veatta
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
- 14 gen i5 PC Garival
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 512G NVMe / 500w! BeszámítOK
- Latitude 7320 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv gar
- Dell Latitude 5491 27% 14" FHD IPS érintő i5-8400H 16GB DDR4 256GB gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest