Hirdetés

2020. december 2., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Shkiz0


Shkiz0
veterán

:R
Grat jó írás!

Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

(#2) t72killer válasza Shkiz0 (#1) üzenetére


t72killer
titán

Köszi:) épp egy ilyen jószágon ügyködtem most, 2 egyetemi gépet, + 2 haver gépét kell rendberaknom (+a notimra is ráfér 1 kis vérfrissités már) - úgyhogy létszükséglet volt egy épkézláb ötletre a meló felgyorsítására:))

Jaj, kifelejtettem, h az nLite bizony működik 64-bites XP-re+64bites XP alatt. Itt nagyon fontos a szervizcsomag integrálása - ami idén márciusban jött ki. Ezt sajna csak 64bites XP alól engedi az nlite. (a többi fissítésnél már nem panaszkodik érdekes módon)

[Szerkesztve]

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#3) Daneey válasza t72killer (#2) üzenetére


Daneey
tag

Magyar Windowshoz változatokhoz is van SP2+ firssítés project: AFPX (AfterFixProjectXP) [link]

Idézet belőle:
A magyar (32 bites) Microsoft Windows XP Szervizcsomag 2 (SP2) óta megjelent frissítéseket tartalmazza a magyar Windows XP SP2-höz, azaz 2004. augusztustól, egészen a legutolsó (lásd Aktuális AFPX tartalom) Windows Update-ig. (Kis túlzással lehetne azt is mondani, hogy ez egy Windows XP Szervizcsomag 3 előzetes.)

[Szerkesztve]

(#4) #24889344


#24889344
törölt tag

Én egy SP1-es windowsba,integráltam sp2-őt (nem nlite-val).Rendben is volt,csak nem tudtam belőle bootolós cd-t csinálni ami működött volna (neroval) :W .

Az nlite erre is megoldás?

(#5) Daneey válasza #24889344 (#4) üzenetére


Daneey
tag

Igen, az nLite erre is segítséget nyújt. Egyébként egyedül is meg lehet csinálni, de macerás (boot fájl kinyerés, Nero-nak beadás, stb stb)

(#6) KrenAtesz


KrenAtesz
veterán

Jó kis írás :R

(#7) t72killer válasza #24889344 (#4) üzenetére


t72killer
titán

Bootolható CD-image-et tud csinálni az nLite, vagy ha anélkül akarod, akkor kell egy ''microsoft corporation.img'' file a CD-re, ezt kell beállítani bootfile-nak, pl ultraISO-val. (+egyéb módszerek is vannak, nero-val is meg lehet csinálni, kicsit másképpen: [link])

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#8) Gabesz84


Gabesz84
őstag

Nektek nem szokott nLite olyan installert csinálni ami fagy?
Én csak ezért nem használom, pedig nem rossz a cucc.
A vistás vLite pedig durván beta, jelenleg szerintem a picipuha WAIK nevű toolja többet tud, csak rohadt nehéz kezelni :)

(#9) Füleske válasza Gabesz84 (#8) üzenetére


Füleske
őstag

Naná hogy szokott.
Amit nem érdemes beleintegrálni , az a biztonsági frissítések. Azoktól szépen fagy nálam. A programjavító frissítéseket fel lehet tenni , sőt azoktól jobb lesz.
Drivert , sp csomagot integrálni probléma nélkül lehet. Az automata telepítővel sincs gondja.
A komponensekkel , tweak - kel óvatosan , nem árt elolvasni mi az , ha nem vagy biztos benne hogy nem kell inkább ne szedd ki. Jó lenne pontosabb leírás ezekről , hogy mi mit csinál , ki lehet - e szedni biztonsággal stb... Ilyen leírást már kerestem , de nem találtam. Innen-onnan lehet pár infót szerezni , illetve próbálgatással.

[Szerkesztve]

(#10) t72killer válasza Füleske (#9) üzenetére


t72killer
titán

Hm, a mostani verziókkal (1.3 és 1.3.5) nem tapasztaltam fagyós installt (régen, úgy 1.1 táján annál inkább). Igaz, általában max 1-2 frissítést teszek be általában a ryan addon mellé, lévén minden hónapban van új post-sp2 pakk. 64bites XP-nél volt, hogy kb 8-10 frissítést integráltam, de nem lett semmi komoly baja.

Tweakelni nem szoktam, mert 1x tweakelt installt csináltam és az bizony fagyott meg minden egyéb baja volt. (ez is régebben, igaz)

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#11) Füleske válasza t72killer (#10) üzenetére


Füleske
őstag

Azt írod hogy angol xp - t használsz , valószínű ezért nem fagy neked.
1.3 - al elég sokat kísérleteztem mire jó lett az install.
Pontosabban fogalmazok : ha a magyar xp sp2 - höz beleteszem az összes magyar update - t (kb. 100) akkor biztos nem kapok működő installt.
Viszont elég sok mindent kiszedtem már belőle és még ez miatt nem fagyott. Persze aminél azt írja hogy kell sok mindenhez azok benne maradtak. Csak azért annyira nem vagyok képben , hogy melyik komponens kell nekem és miért , ezekhez jó lenne valami leírás. Vannak egyértelmű dolgok (pl. túra) , de van hogy halvány lila gőzöm nincs mi az. (pl. aláírás menedzser , jet adatbázis rendszer)

(#12) t72killer válasza Füleske (#11) üzenetére


t72killer
titán

juuuj, 100 update :Y , igen, 1x csináltunk ilyet haverommal, server 2003-at akartunk csinálni 100 körüli update-tel - nem ment sajnos. A max az 8-10 volt 64bites angol XP-nél amit kipróbáltam.

Nem tudom, h a magyar post-sp2 frissítőcsomagot lehet-e telepítőbe integrálni, sosem használtam :F

Igen, sajna ez így van, a +nyelvek, mint pl magyar, extrák és további lehetőségek a bugokra:(

a magyar nLite nem jelzi neked, pl hogy a Jet adatbázis mire való? mert az angolban van 1 rövidke leírás általában - (pl Jet database: Office-hoz és társaihoz kell) ejnye :(((

[Szerkesztve]

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#13) Füleske válasza t72killer (#12) üzenetére


Füleske
őstag

Van a magyarban is magyarázó szöveg , de abból a pár szóból még nem tudom hogy kell - e nekem. Pl. a jet adatbázisnál is ott a ''többek között kell az Office - hoz'' . Akkor máshoz is kellhet , csak mihez .Vagy pl. aláírás menedzser : ''Microsoft Menedzsment Konzol az aláírások kezeléséhez.MMC Snap-in Eszköz ellenőrzése'' Ez alapján ez mi a halál akar lenni ? :(

(#14) t72killer válasza Füleske (#13) üzenetére


t72killer
titán

Igen+elvileg komponensszinten is meg lehetne adni, hogy mi maradjon és mi menjen. Persze ha már 1 szimpla tweakelés is tönkreteszi a telepítőt, így ilyen mélységig nem mentem bele sose. Lehet, hogy kicsit túloztam azzal a bekezdéssel, hogy teljesen felnőtt a feladathoz. Sokmindent ki lehet szedni vele a win-ból, és vannak dolgok, amiket nem érdemes babrálni:(

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#15) Füleske válasza t72killer (#14) üzenetére


Füleske
őstag

Igen , én pont erre lennék kiváncsi , hogy mit érdemes babrálni és mit nem. Már elég sok installt csináltam , a fenti tapasztalataimat ezek alapján írtam. De azért NAGYON macerás minden variációt kipróbálni , mindig telepíteni , hogy működik-e . Főleg , hogy nem csak a telepítővel lehetnek problémák , hanem mondjuk kiderül hogy egy program igényli a letiltott szolgáltatást/komponenst . Ezért lenne jó erről a programról egy RÉSZLETES leírás mi mire való , milyen programoknak kell az adott komponens , mit nem érdemes letiltani stb. A kényes/nem egyértelmű dolgokra kihegyezve , mert pl. hogy mi az a Túra vagy Karaktertábla azt mindenki tudja.
Avagy hogyan magozzuk ki a meggyet és milyen tejszínt tegyünk rá ? :)

(#16) Calibos


Calibos
addikt

Egy internet kapcsolat nélküli XP hogyan lehet updatelni?

(#17) 3aTi3


3aTi3
tag

Azt hittem pörgősebb topik lesz, sztem érdekes téma. Elvégre senki sem szereti ugyanazt állandóan végigcsinálni -hisz erre való a gép.

A TinyXP-k miatt kezdtem el a témával foglalkozni, azelőtt el se tudtam képzelni h lehet 200 megás az XP telepítő. Így csak a nekem kellő dolgok kerülnek fel, és állítólag gyorsabb és kevesebb memóriát zabáló is lesz a rendszer.
Szóval a tinyXP-vel való többheti szopkodás (nem voltak benne néhány feladathoz elengedhetetlen service-ek) után eldöntöttem h saját telepítőt csinálok. Kezdetben én is a minél kisebb méretre törekedtem, de ezek sem jöttek be, mert nem lehet tudni, h mikor és mihez kell egy általam fel nem tett service.

Végül az olyan telepítők jöttek be, ami angol windows-ra épül, amikből tényleg a legfölöslegesebb dolgok vannak kiszedve, rajta van a legfrissebb ryanvm pack [link], egy pár addon, a szükséges driverek, és teljesen unattended. Így is kevesebb 400 megánál, pedig benne van az 50 megás nvidia driver.


Majd elfelejtettem: hasznos az írás, a köv. windows-omnál kipróbálom!

[Szerkesztve]

én végeztem a feladat oroszlánrészét: üvöltöttem!

(#18) Gabás válasza Calibos (#16) üzenetére


Gabás
őstag

(#19) Calibos válasza Gabás (#18) üzenetére


Calibos
addikt

Köszi...de ez Vista :U
XP alá pedig sehogy se találok, kész labirintus az egész :)

(#20) 3aTi3 válasza Calibos (#19) üzenetére


3aTi3
tag

a 3. hsz-ben említették: afterfixproject. van ott link is.

[link]

én végeztem a feladat oroszlánrészét: üvöltöttem!

(#21) t72killer válasza Füleske (#15) üzenetére


t72killer
titán

Sajnos ilyennel nem szolgálhatok, ezt csak M$-ék tudják igazán, h melyik rendszerfile mire való:( Személyszerint én a szolgáltatásokat nemigen szoktam nyirbálni, max utólag tiltom, amit nem használok (ez 1 jó próba lehet: alap windowson megnézed mely szolgáltatásokat lehet tilani, anélkül, hogy gondod lenne). Amit innen ki szoktam szedni az az automatic update, messenger service, security center.

A driverek és a hardware-támogatási rész, nyelvek, ilyesmi egyértelműek. +egy tapasztalat: a help-et és a manuális update-részt (szumma vmi 60mega!) le lehet szedni, komoly hatása nincs.

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#22) atuci válasza #24889344 (#4) üzenetére


atuci
senior tag

lacy.hu

misterXP a progigyűjtemény neve, ott van egy elég egyszerű leírás az SP-k integrálásához.

Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

(#23) atuci válasza atuci (#22) üzenetére


atuci
senior tag

itt van egy jó leírás sp2 integráláshoz:

[link]

[Szerkesztve]

Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

(#24) DeltaPower válasza Shkiz0 (#1) üzenetére


DeltaPower
őstag

nekem megváltás volt az nlite, ugyanis satás vinyóra költözött a rendszerem, amit az XP a maga egyszerű módján nem volt képes felismerni, pedig a lapom az XP előtt jelent meg... előtte hosszadalmas trükközésbe és cd-írogatásba került beletuszkolni a sata vezérlőt a telepítőbe, de ennek már vége: az nlite kb 20 perc alatt (cd írással együtt) megcsinálta amivel korábban egy fél délutánt szenvedtem.

"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser

(#25) Calibos válasza 3aTi3 (#20) üzenetére


Calibos
addikt

Láttam csak nem működött a regisztráció, egyébként sikeres regisztráció után pont azt találtam ott amit kerestem...
köszi.

(#26) Calibos válasza DeltaPower (#24) üzenetére


Calibos
addikt

Régebbi alaplapok-hoz floppy driver-el kellett a Sata-hoz. SP2 megjelenésével némelyik alaplap kapásból felismerte a Satát, de sajnos nem mindegyik :(

(#27) t72killer válasza Calibos (#26) üzenetére


t72killer
titán

furi egyébként, van 1 régebbi (kb 2éves) dell konfi a kezem alatt, és az alap SP2 CD-vel nem lehet bootolni, de a delltől kapott CD-vel igen. Azt viszont nem hinném, h dell-ék nLite-olnak. Azt hiszem ezt a módszert használják: [link]

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#28) karesi


karesi
csendes tag

Üdv mindenkinek!

Nagyon tuti az add on és nagy segítség volt a leírás is, köszönöm.
Lenne 2 fontos kérdésem, az első az, hogy honnan tudjátok milyen paraméterekkel kell készíteni a cab-ot?
A másik pedig: egy jaws nevezetü képernyő olvasó szoftvert szeretnék integrálni az xp-be, így egy felügyelet nélküli telepítéssel kombózva az xp-t már bekapcsoláskor tudnák a vakok és a gyengénlátók használni.( ha valakit érdekel a szoftver itt megtalálja: http://www.infoalap.hu/?akt_menu=1057&PHPSESSID=672907b29859d71913a8658c05a499f4 )
a /q /s nem működik, és még nem értek a scriptek készítéséhez, de ha valaki megadná a kezdő lökést hozzá lehet, hogy komolyabban foglalkoznék vele.

Nagyából megy az integrálás már hála a leírásnak, emellés az svcpack-ot integráltam, így elég tuti xp lett, de sok progi a kapcsolók miatt kifog rajtam.

Köszcsi előre is a válaszotok!

[Szerkesztve]

(#29) t72killer válasza karesi (#28) üzenetére


t72killer
titán

Üdvözlet!

Nem ismerem a progit, de általánosságban én úgy szoktam keresni új kapcsolókat, hogy rákeresek a ''silent install'' vagy ''unattended install'' kulcsszavakra. Végső esetben ha +van az addon-maker-ed, akkor esetleg onnan meríthetsz +5leteket, hogy más progiknál milyen kapcsolók vannak.

remélem tudtam valamit segíteni...

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#30) kymco válasza Daneey (#3) üzenetére


kymco
veterán

Ezt az exe-t simán integrálja?

www.refujvaros.hu

(#31) kymco válasza kymco (#30) üzenetére


kymco
veterán

Most próbálom... remélem sikerül

[Szerkesztve]

www.refujvaros.hu

(#32) kymco válasza Daneey (#3) üzenetére


kymco
veterán

Ahogy elkezdtem integrálni, rögtön telepítené a frissítéseket....

www.refujvaros.hu

(#33) Lenry


Lenry
nagyúr
LOGOUT blog

itt egy komplett, és sztem elég jó leírás, h hogyan rakjuk össze így windowst [link]
amúgy pl a mindenki által fikázott Simplicity és tsai is ilyen windowsok és mindenki csak a rosszat mondja róluk, pedig sztem nagyon jól összerakott ''release''-k...

[Szerkesztve]

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#34) *Ropi* válasza Lenry (#33) üzenetére


*Ropi*
félisten

Nemrég jött ki a 7.03-as Indego Edition, abban van kínai meg még 3-4 nyelv MUI-val. Bele kellene szerkeszteni egy magyart is, akár valamelyiket kiszedve. Amúgy nagyon tuti release, alapból felpakolja az Adobe CS3 Master Collection-t, meg egy csomó hasznos dolgot. Egy kis nfo róla:

WINDOWS INDEGO WITH ADOBE MASTER COLLECTION CS3

SCREENS

Custom Setup screen:

[img]http://i9.tinypic.com/4v6r1px.jpg[/img]

VISTA BOOT SCREEN

[IMG]http://i6.tinypic.com/4leu7nm.jpg[/IMG]

DEFAULT DESKTOP - with Vista Sidebar By RickTendo & Leopard LaunchBar By
Gamerman

[img]http://i16.tinypic.com/4tkkj1c.jpg[/img]

Menu Page 1 to Page 5

[img]http://i4.tinypic.com/4yq3pl3.jpg[/img]

[img]http://i18.tinypic.com/4kmq1ix.jpg[/img]

[img]http://i13.tinypic.com/52gdv1x.jpg[/img]

[img]http://i2.tinypic.com/5yrctnt.jpg[/img]

[img]http://i12.tinypic.com/6aqr1gk.jpg[/img]

Source: Windows XP SP2 Pro Corp Student unmodified in any way

Added:

BashRats Latest DriverPacks:

Chipset 7.09

CPU 7.04.1

Graphics A 7.09.1

Graphics B 7.09.2

Graphics C 7.09.1

LAN 7.09.1

MassStorage 7.09.1

Sound A 7.09

Sound B 7.07.1

WLAN 7.09.1

Updated Office 2007 with latest update
Updtaed Windows with Ryan's latest Update Pack

FULL UNNATTENDED - NO SERIAL REQUIRED!!!!!!!!!!!!!!!!!

Apps included

ADOBE MASTER COLLECTION CS3 Pre Activated

Adobe After Effects CS 3

Adobe Bridge CS 3

Adobe Dreamweaver CS 3

Adobe Flash CS 3

Adobe Illustrator CS 3

Adobe Indesign CS 3

Adobe Photoshop CS 3 Extended

Adobe Premiere Pro CS 3

Adobe Sounbooth CS 3

Office

Office 2007 ENT. Updated

500 Office 2007 Official Extra Templates

Adobe Acrobat 8.1

GRAPHICS & DESIGN

Camtasia Studio 4.0

Corel Paint Shop Pro X1

FireGraphics 8.5.811

InFranView 4.00

Picasa 2.7.36

Web Button Maker Deluxe 2.3

MULTIMEDIA

Cyberlink Power DVD 7.3.3.3104a Ultra Plus 20 skins

Sony SoundForge 9.0A

MULTILANGUAGE USER INTERFACE

Arabic

Chinese traditional

French

Spanish

COMPUTER SECURITY

Ad-Aware 2007 Peo

AVG Anti-Spyware Plus 7.56

BitDefender 10

Comodo Firewall 2.2.4 Pro

Kaspersky AV 7.0.0.125

Kaspersky IS 7.0.0.125

Mcafee VirusScan Enterprise 8.5i

Spy-Bot S & S 1.5.1 (Requires Internet access)

Steganos Security Suite 2007 9.0.6 MultiLanguage

Symantic AV 10.1.5.5

Zone Alarm Pro 7.0.408.000

Zone Alarm Anti-Spyware 7.0.408.000

Zone Alarm Security Suite 7.0.408.000

NETWORKING TOOLS

Essential NetTools 4.0

LanGuard Security Scanner 8.0.2

MegaPing 4.5

R-Studio 4.0 Network Edition

Solarwinds Engineers ToolSet 9.0

Solarwinds LanSurveyor 10.1 Full

Visual Route 2007 Personal

APPLICATIONS

7 Zip

Ashampoo Burning Studio 7.1

CyberScrub Security Suite 4.5

DriverGenius Pro 2007 v. 7.0.2358

EZB EasyBoot 5.1

FireFox 2.0.0.6

Invisible Secrets 4.6.2

K-Lite Codec Pack 3.4.0 Full

Mozilla thunderbird 2.0.0.6

NotePad++

O&O CleverCashe Pro 6.0.2494

Opera 9.23

Passware Kit 8.1 Full

Registry Mechanic 7.0.00

Silent Setup Builder

SiSoftware Sandra Pro Home XII 2008.1.12.30

SiSoftware Sandra Pro Business XII 2008.1.12.30

Smarty Uninstaller

Super Utilities 7.69 Pro

EZB UltraIso 8.6.3.2056

Universal Extractor 1.4.2

VmWare 6 WorkStation

INSTALL MAKERS

Advanced Installer 5.5.2

Setup Factory 7.0.4

SYSTEM

.Net 1.1 SP1

.Net 2.0 with updates

AIO Flash Shockwave Players

DirectX Redist Aug

IsScript 8, 9, 10, 10.5, 11

JRE 6 Update 2

MS Visual C++ SP1 SP1 Redist.

Process Explorer

Systernals AIO

FILE RECOVERY

Active Disk Wiper Pro

Active File Eraser

Active File Recovery 7.1 Build 901

Active Partition Recovery 5.0.357 Enterprise

Active Undelete 5.5.000

Active Undelete Enterprise 2

Advanced EFS Data Recovery 2007 3.2

MA POWER TOYS

CD SlideShow Gen

Clear Type PowerToy

Image Resizer

MS RAW Image Thumbnailer Viewer

Open Command Here

SyncToy 1.0

TaskBar Magnifier

Virtual Desktop Manager

THEME PACKS:

300 Visual Styles! In 3 addons (I split it becuase it was getting to big)
for your use and enjoyment in XP and 2003.

NO uxtheme.dll hack needed if you are using the integrator!
Otherwise you need to enable the uxtheme patch in nLite.

VS Pack addon #1:

VS Pack addon #1:
Code:

7
Aero Style (Glass - Beta 2)
Alliance
AmigaXP
Aqua Loop
AquaLuna
B-A-B-Y-B-L-U
Beige
BlackGold
BlandXP
Blood Orb Blue
BlueHeart
BlynkNET
BPanther
Bugatti ProBlue
CatalystVS
Celluloid
CheStyle
Classic
Codigo Web 2 - Blue
CoolXP4
Crystal Clear
Crystal dlb BE
CrystalThin
DarkLibar
DarkWall
Dazzler
Depth To Darkness
Diamond
Dream
DZVista Pink
Energy Blue
eXistenZ
Fiesta
Foilcover
G2
Gix Blue
Gold Line
Got2Go
GuiAirB1
InsetRed
Inspirational Royale
Jackie Chan Blue
Jaded Perspective
KayPeeOne
Kimbra
Kriss 2
LED
LegendsIII
Live
Longhorn Aero
Luna Lite
LunarBlue
Mac OS Smooth
Magic
Matrix Plex 2
Metal Gear Solid 3
Midnight
Milk2
Misfit
MRSCLEAR
MRSGLASS
MRSSILVER
MtlBlade
Natural
NightElf
Oboy
OddWood
OneFlag
OpusOS
OutWorld
Passion
PC Dark V5
PHENOM
Platinum
Plex Black
Plex Style I
Pristine
QuickSilver
RedDragon
Reflections
Royal Inspirat
Royale06
RoyalFour
RoyalMod
Shine
Simplex6
Slate Refresh
Spectra
Studio28
TallyHawk
Trax
true
Vista Aero v1.1 rhp
VistaPerfection
War3ORC
Windows Xp Style Wood
Wood
XoddX
Zion

VS Pack addon #2:
Code:

75
Aero UI (Day)
Allure
Anarchy
Aqua MSN
Aquatica
Balder
Bikini
BlackIce
Blink
Blood Orb Red
Bluever
Bose Classic
Brownies
Butterfly
CatalystVS_Blue
ChaNinjaStyle_RC5
Chivalry
Clearlk06
ColdFusion XP 2
corona
Crystal Clear Aero
Crystal Milk
Cubic
DarkRealm
Davd
DE
Descent
Doxo
Dreams
Element
everaldo2
FalcoXp
Fire
Forever Blue
Garam M
Glitz
GoldCoast
Gray
HinaKeita
Inspirat
InspiratSE
Jackie Chan Red
Jumjibar
KCChiefs
Kremit
lcds
Legends
LegendsIV
Logi
LonghornPro
Luna Royale
LunaVX
Mac OS X
MaquaLuna
MegaManX
Metallic Green
MidniteXP
MindWood
ModBlue
MRSDESERT
MRSLight
MS Windows Max
Mutsumi
NewXP
NightMove
Obsidian
OdessaXP
Onision
OSXP
Palladium
Patriotic
PCPurpleN
Pipeline
Platinum Mist Remix
Plex Style
Plex Style II
Pucko
Raptor
Redvista_??
RhodiumX
Royal_Five_Color_Mod
Royale Glass
RoyalInsLong
Sentinel_A
Signs
Slate Athens
Slate XP
Static View
SunSetBall
Thallos
Trekgrey
Vertigo
Vista LE 1.0
VistaXP
WatercolorLite
WinVista
Xanadu
XPAmp
Zune

VS Pack addon #3
Code:

AB1
Aero UI (Night)
AmberGlow
Anger
Aqua Plus
Aurora
Beacon
Black
BLACKpro5
Blood Orb Black
Blue Chrome
Bluever2
Bosumi
btd2
Calypso
Celestial
ChaNinjaStyle_RC5_Bonus
Chromium
Cobra
Convergence
Crimson
Crystal dlb 2
CrystalAero
Custom
DarkSteel
Dazzle
DeepSix
Destiny
DragonStyle
Dry Blue
Elusive
Evil Red
Fierce
first
ForeverBlue2
GirlsHINA
GlitzPM
Gondor
GreyOb
IceWater
Inspirat2
InspiratSECompakt
Jade Style
Kamino
KDE
Kriss
LE
LegendsII
LiQuidskY
Longhorn
Luna (Longhorn Revolution)
LunaMaqXP
Luxor
Machine
Mar Del Plata
MetaBlood
MetallicShades2
Milk
Mint
mrs mix blue
MRSFORE
mrsmixbl
msn
MX5
Nexus
nxPro
Octalized
Office 2007
Online
OSXP1
PantherS
PC Blue Night
PHANTOM
Plasticaa
Plex4015
Plex Style (Media Center Edition)
plexiglas v2
Purple Taz
Real Silver
RedXP
Royal Full Start Menu
Royale
Royale Noir
RoyalInsMac
Sentinel_B
Simplex3
Slate PDC
Soft Silver
StrangeWorld
Sustenance Compact
The Blue
Trippin
Vista
VistaCG
VS7
Windows MAX V4
WMP11
Ximian
YinYang
Zwart

Added Vista Games Ported to Windows XP

[img]http://img411.imageshack.us/img411/8885/vistagames78gm.png[/img]

After installation, a start menu folder named "Vista Games" will be created,
that contains shortcuts to games.
Games are installing to "ProgramFiles\Microsoft Games".
Game files are the same above, same cmd files are used.

Did I miss something, probibly.

FULL SYSTEM TEAKS MENU LISTING ALL SERVICES THAT ARE SAFE TO DISABLE

note: Nothing has been tweaked in this edition except for theme patch,
you

choose what to tweak with my menu

ENJOY PIRATES

WD AKA Gamereman

U.i.: remélem, ez nem számít wareznek. :U

Weboldalam: http://karpatisandor.hu

(#35) szabika


szabika
csendes tag

Sziasztok!

Én nagyon kezdo vagyok ebben a temaban.
A windowst mar beallitottam ahogy nekem tetszik, drivereket hozzaadtam, stb...
Csak a programokat amiket pluszba szeretnek hozzaadni azt nem tom hova kell tenni es hogyan? Hogyan kell beloluk add-on-t csinalni?
Nagyon megkoszonom a segitsegeteket!
Ja majd elfelejtettem Windows Vista Home Premiumrol van szo!

Nagyon koszonom a valaszokat, segitsegeket!
Udv mindenkinek: Szabi

Blog: http://kindledxhu.blogspot.com

(#36) IstexI


IstexI
tag

Nekem is ez a problémám. 64bites vistát akarok felrakni így:

1 felesleget kidobni (1gb alatt legyen a vista telepítő)
2 teljesen automata nem kérdez semmit telepítés közben
3 leg1xerűbb progitól kezdve a 3d studio-ig felrak mindent
4 ha már kívánságműsor esetleg a felpakolhatná a plugineket is a különböző progikhoz:)
5 mindezt usb kulcsról

Tesztelés alatt: 1,2,5. Viszont a 3,4-ről fogalmam sincs. vlite-al csinálom de abban a programok hozzáadásáról nem találtam semmit.

majd 1xer nekem is lesz 1 fasza kis gépem

(#37) BiP válasza *Ropi* (#34) üzenetére


BiP
nagyúr

Lehet, hogy jobb lett volna linket küldeni. Kicsit hosszúra sikerült.

(#38) Warez94


Warez94
csendes tag

hellosztok lenne egy kérdésem? ha az nlite al akkarok integrálni progit aszt hogy kell mert nem látja az nlite ???? Előre is Köszönöm warez 94 :((( :C ÉS JÓ AZ OLDAL :)

Telószám : +36307539671

(#39) lúzer válasza 3aTi3 (#17) üzenetére


lúzer
veterán

én 180 megás telepítőt csináltam magyar xp-ből és frankó!
virtuális gépen ezt futtatom, mindenféle vacak kipróbálására

MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.

(#40) lúzer válasza Warez94 (#38) üzenetére


lúzer
veterán

úgy tudom azt könnyű aminek van .inf fájlja
exe-t közvetlenül nem lehet szvsz

MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.

(#41) toth_janika


toth_janika
őstag

Hello! :DDD
Hogy lehet drivereket integrálni?
Köszi előre is!

Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/

(#42) Lee Tábornok


Lee Tábornok
csendes tag

Sziasztok,
valaki részletesebben leírná az office hadműveletet, mert ez egy kicsit kevés nekem és megakadtam.
Ha nem gond szépen kérem valaki írja le hogy kell adminisztrativ installt csinálni az office-hoz(nekem 2002es kiadás van) - szerintem mások is örülnének, ha lenne egy részletesebb leírás - hogy végre hozzá lehessen addni az NLite-hoz.
Mégegyzser köszi és szép napot!

[ Szerkesztve ]

(#43) tupacamaru válasza lúzer (#39) üzenetére


tupacamaru
veterán

Feltelepítve mekkora helyet foglal el?

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................

(#44) ivcsi86


ivcsi86
tag

sziasztok,most készülök nekifogni egy saját telepitö elkészitéséehez,de nem haladok.
hogy lehet programokat beletenni? én a javitocsomagok hozzáadása menüpontnál gondoltam h bele lehet tenni,de mikor el kezdené integrálni a progikat (az exe file-okat amiket megadtam) azok a programok elindul a telepitöjük:S
sületlen vagyok hozzá,légyszi segitsetek!

(#45) Energie X


Energie X
senior tag

Sziasztok!

Gondoltam egy nagyot és egy normális windows xp telepítőlemezt szeretnék csinálni.
Az SP3-at simán integráltam mindenféle fennakadás nélkül az SP2-es telepítőlemezbe.
Amit viszont még szeretnék rárakni a lemezre és nem tudom beintegrálni (mert az nlite panaszkodik h ez így nem lesz neki jó ...): dotnetfx 1.0 - 3.5-ig, windows defender (bár ez annyira nem fontos), xp antispy, és ha belefér akkor az msn live messenger az msn live plussal. Gondolom ez már nem cd méretű lesz, de nem is baj mert nincs is itthon cd-m csak dvd-m :D
Mondjuk az xp antispy sem fontos annyira ha vki tud nekem segíteni abban hogy a regdone alapjáraton 1-en legyen akkor nem is érdekes
Szóval a nagy tervemhez kérnék segítséget! Akár linkben privátban emailen teljesen mindegy csak egyszerűen a hajamat tépem már mivel nlite egy nyomoronc és soem akarja azt csinálni amit én. Már 3 napja kutatom a netet mindenféle leírás után de egyszerűen sehol semmi..
Találtam már WMP11 integrátort az jó is, IE7-et simán lehet nliteal beintegrálni.
Másik nagy problémám, h megcsináltam egy sima sp3-as lemezt nlite-al kicsit buherálgattam alapjáraton beírja a serialt stb de nem adtam hozzá semmit az sp3-on kívül azt is nlite nélkül csináltam. Hogyan lehet azt megcsinálni, hogyha berakom a lemezt és elindul a telepítő akkor ne rögtön a partícionálás jöjjön elő, hanem a normál menüje a telepítőnek ahol bele lehet lépni a javítókonzolba?

Segítségeteket előre is köszönöm!

Jó árú AMD HomeOffice PC Eredeti Win 10 Pro-val

(#46) Gausz


Gausz
aktív tag

Sziasztok!
Én azzal fordulok hozzátok, hogy digit. fényképezőgépről hogyan kell képeket importálni? Nem láma kérdésnek szánom, de canonom van, a gyári program már régóta nem akarja felszippantani a képeket, ezért az xp kamera- és fényképezőgép támogatását vettem igénybe, ami működött is. Azonban volt egy format c-m, nlite-al megszabdalt win-t raktam fel, melyből ezt is kiszedtem. Hiába keresem, nem találom neten külön.
Esetleg ha ajánlanátok vmilyen megoldást, akkor nagy köszit mondok!

Előre is nagy kössz,
Gausz

(#47) ZenderCage


ZenderCage
csendes tag

Sziasztok! Nos az írás biztos jó azoknak, akik tuti módon értenek ehhez (bár azoknak minek??), de az olyanoknak, mint én, eléggé érthetetlen. Pedig nem most kezdtem a számítógépezést. Valahogy nem értek semmit belőle! A legegyszerűbbet próbáltam meg: Total commandert. Már ott elhagytam a fonalat, hogy ,,- az installerben lévő install.inf-ben a köv fejezeteket átírjuk:,, Hö? A Total Commanderben nincsen semmilyen fájl csak a telepítő exe. Telepítés után sincsen install.inf. Vagy én értem félre ilyen csúnyán??? Szeretném én is megcsinálni úgy a win telepítőjét, hogy ne kelljen hozzányúlnom telepítés közben és feltegye azokat a progikat, amiket én a win telepítése után szoktam (total commander, opera, crimson editor, torrent, winamp, mozilla, msn ... illetve a driverek. De valahogy nem tudok rájönni, hogyan kell!? Ennyire bonyolult, hogy minden egyes proginak valamelyik fájlját kell átszerkesztgetni? Akkor ide hozzák ki a nyugdíjam, mire végzek! :D Aki tud kérem segítsen, hogy hol tévedtem el ennyire! Köszönöm előre is!

(#48) ZenderCage válasza Gausz (#46) üzenetére


ZenderCage
csendes tag

Nos remélem jól értem a kérdésedet. Én egyszerűen szoktam nagyon, ha egyre gondolunk. Csak egy USB-s kábelle összekötöm a gépem meg a fényképezőt, megvárom míg felismeri valaminek a win, aztán mintha egy sima pendrive lenne, átmásolom a winyóra a fénygépről a képeket. (Bár ez szerintem off topic) :)

(#49) VinoRosso


VinoRosso
addikt

Cső!

Lehetséges USB kulcsról installálni(nem bootolni) az XP-t? Ha igen hogy kell elkészíteni a telepítőt?

(#50) t72killer válasza VinoRosso (#49) üzenetére


t72killer
titán

Attól függ, hogy a BIOS-od engedélyezi-e az USB-ről történő bootolást. Ha igen, akkor van rá egy nagyon egyszerűen használható kis progi.

#47: Kicsomagolja az ember a .exe-t valami csomagolóprogrammal, pl 7zip-pel, és ottvan minden :B

Amúgy tényleg bonyolult, és minden progi más megközelítést igényel sajnos, mert a telepítők mind-mind másképp épülnek fel.

Ami segítség lehet, hogy sok progihoz készült addon, ezeket egyszerűen csak hozzáteszed a csomaghoz az updatek után (nLite vagy RyanVM integrator.)

Valahol kérdezték a .net framework integrálását: arra is van kész addon-pack (itt a 7z-végűre lesz szükség).

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.