Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Elképesztő!
Első olvasatban az ember azt hiheti, hogy ez egy április elseji tréfa. Úgy látszik a terrorizmus megtette a hatását, nem hiszem, hogy ha az ismert terrorista események nem következnek be, akkor is itt tartanánk.
Ráadásul ez egy teljesen rosszul értelmezett tolerancia a más vallásúak iránt, fordítva kellene működnie a dolognak. Nem kellene, hogy zavarjon bárkit is, a más valláshoz, felekezethez tartozók ünnepei, szokásai, hagyományai. Érdekes, hogy engem például egyáltalán nem zavar senki vallási meggyőződése, és az sem zavarna, ha például Hannuka ünnepén mindenfelé hétágú gyergyák világítanának.
Mindezek mellett, szeretném felhívni a fórumozók figyelmét ismét a kulturált érvelésre, ebben a témában is!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Elden Ring
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Elektromos autók - motorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 7
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest