Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz foregister #91 üzenetére

teljesen egyetértek veled, pontosan erről van szó. annyit még hozzátennék, hogy hosszú éveken keresztül dolgoztam mac-en (g4-ig bezárólag), és soha annyi fagyásom nem volt, mint azokban az időkben, egyszerűen valahogy mindig elromlott valami. aztán amióta xp-re (és pc-re) váltottam, megszűntek a problémák.
    nem flame-keltésből írom, csak az érem másik oldalát is látni kell. egy mac os kiváló levelezgetésre vagy fórumozgatásra, de amikor egyszerre kell a lightwave-nek, a photoshop-nak és még pár proginak futni, akkor időnként olyan hasraeséseket produkál, hogy öröm nézni... (megjegyzem, 2+ éve nem nyúltam mac-hez, lehet hogy azóta jobb a helyzet)

• tiv83us

veterán

válasz foregister #91 üzenetére

''Az én receptem windowsra:
    - ne nyiss meg minden linket és email-t amiről nem tudod honnan jött, használj spamszűrőt
    - ne telepítgesd agyon a win-t mindenféle szarral vagy ha nem tetszik egy program azonnal szedd le
    - használj víruskeresőt, bár nekem csak akkor szólt ha esetleg valamilyen nagyon-ingyenes-publikus warez oldalra tévedtem vagy P2P-en töltöttem le dolgokat amik kiderült, hogy vírusosak.
    - Tűzfal nem muszáj csak ha nagyon félsz, nekem 3 vnc is fut a gépen (egy mobilhoz (hála a symbiannak), egy pda-nak (optimalizálás miatt) és egy távoli pc-kről történő eléréshez) és semmi gondom nincs a lényeg, hogy nem kell rkelámoznod mindenhol az ip címedet és esetleg szörfölj proxy-król ha megteheted.''

Csinald meg mind ezt es egy ugyanolyan Mac-et fogsz a kezeid kozott fogni, mint mielott a fentieket elvegezted.

Új hozzászólás Aktív témák