Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
foregister
üzenetére
teljesen egyetértek veled, pontosan erről van szó. annyit még hozzátennék, hogy hosszú éveken keresztül dolgoztam mac-en (g4-ig bezárólag), és soha annyi fagyásom nem volt, mint azokban az időkben, egyszerűen valahogy mindig elromlott valami. aztán amióta xp-re (és pc-re) váltottam, megszűntek a problémák.
nem flame-keltésből írom, csak az érem másik oldalát is látni kell. egy mac os kiváló levelezgetésre vagy fórumozgatásra, de amikor egyszerre kell a lightwave-nek, a photoshop-nak és még pár proginak futni, akkor időnként olyan hasraeséseket produkál, hogy öröm nézni... (megjegyzem, 2+ éve nem nyúltam mac-hez, lehet hogy azóta jobb a helyzet) -
tiv83us
veterán
válasz
foregister
üzenetére
''Az én receptem windowsra:
- ne nyiss meg minden linket és email-t amiről nem tudod honnan jött, használj spamszűrőt
- ne telepítgesd agyon a win-t mindenféle szarral vagy ha nem tetszik egy program azonnal szedd le
- használj víruskeresőt, bár nekem csak akkor szólt ha esetleg valamilyen nagyon-ingyenes-publikus warez oldalra tévedtem vagy P2P-en töltöttem le dolgokat amik kiderült, hogy vírusosak.
- Tűzfal nem muszáj csak ha nagyon félsz, nekem 3 vnc is fut a gépen (egy mobilhoz (hála a symbiannak), egy pda-nak (optimalizálás miatt) és egy távoli pc-kről történő eléréshez) és semmi gondom nincs a lényeg, hogy nem kell rkelámoznod mindenhol az ip címedet és esetleg szörfölj proxy-król ha megteheted.''
Csinald meg mind ezt es egy ugyanolyan Mac-et fogsz a kezeid kozott fogni, mint mielott a fentieket elvegezted.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó erős 1080p Gamer konfig Gamer monitorral
- LG 83G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple Airpods Pro 2 megkímèlt ligtning csatis
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest