Hirdetés
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)

Új hozzászólás Aktív témák
- 

fene_vad
senior tag
''Teny. Aztan nezd meg azt a laptopot egy fel ev mulva.''
asztali geprol beszeltem, olvass, mielott valaszolsz :/ (notebookot nehez is lenne osszevalogatni kiskerekbol).
Pontosan ezt emeltem ki az elejen, notebook eseteben siman alternativa 1 Mac, le is irtam miert valasztanek en is olyat, ha munkamban szuksegem lenne ra. Ez volt az elso bekezdes, nezd csak meg. A masodik bekezdestol 1 budos szot nem irok notebookrol, asztali pc-rol van szo.
Rapillantottam a apple.hu-ra. ''Legkomolyabb'' iMac: 7300GT, 128 MB ram... 542K HUF... jatsszal vele... ho-ho-ho... vagy vegyel meg 1 xbox360-at is, kozben meg szidd a globalis pc-ipart meg picipuhat, h milyen penzehesek
design-t telleg hagyjuk, banom h felhozam, izles kerdese...
nezz korul a homaron, milyen is a hires apple support kishazankban... ime itt 1 link:
http://index.hu/homar/index.php?title=csak_a_hulye_vesz_itthon_macintosht&more=1&c=1&tb=1&pb=1
#181-ben rii szepen leirt mindent. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
 - Linux kezdőknek
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
 - Jövedelem
 - TCL LCD és LED TV-k
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Vicces képek
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Fogyjunk le!
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - További aktív témák...

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
 - Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
 - HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
 - 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest