Hirdetés
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)

Új hozzászólás Aktív témák
- 

REDeath
őstag
nézd meg mire válaszoltam...
idézem a kérdést:
''Mikortol kaphatok azok a PC-k, amin olyan op-rendszer fut, amihez nem kell drivert vadaszni, nincs rajta virus, adware es a barataik? Ha mar vannak ilyenek, akkor szolj, dobom is ki a Mac-et /soha /.''
linuxon nem kell drivert vadászni, nincsenek rá vírusok, spywareek és adwareek.
egy szóval sem említttem, hogy PS meg 3dmax meg ilyenek mennek linuxon, és nem is az ultimate fegyverem a linux...
[link] itt elég egyértelmű szerintem amit írtam, de lehet csak nem olvastad el.
'' viszont profi munkákra windows marad szerintem még sokáig, és nem csak megszokásból, hanem mert egyszerűen a windowsnak a legnagyobb a támogatottsága.'' - 

Jancsi
aktív tag
Egy ideig én is így voltam vele és szivattam öcsémet rengeteget ezzel. Egyszer fogta magát és megkédezte mire van szükségem, írtam neki egy listát a lehető legbetegebb ötleteimmel hogy ilyen és ilyen program kellene, pár óra alatt mindet beszerezte 95% nyiltforrású és ingyenes, a maradék 5% csak ingyenes.
 - 

Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
 - OLED TV topic
 - Autós topik
 - Linux kezdőknek
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
 - Jövedelem
 - TCL LCD és LED TV-k
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Vicces képek
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - További aktív témák...

- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
 - DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
 - Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
 - BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest