- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- kemotox: Ki érti ezt?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
Még csak most találtam rá a hsz-edre, bocsi.
Remélem még nem késő.
Nagyon nézd meg, hogy mennyit tud ott nálad a sávszél. Ugyanis énis 8-ra voltam előfizetve, de 3-nál sosem jött gyorsabban a cucc. Nagy harc árán (hüségnyilatkozat ideje alatt nem lehet változtatni) lecsökkentették 4-re, most 4ért fizetek, és 3-at (néha 2,5-öt) kapok.
Az még haggyán, de most amiatt küzdök velük, hogy egyik nap 320-al töltök, aztán másik nap 280-al. Leginkább ez utóbbival. És azt veszem észre, hogy ez ip frissitéskor vált. Ha szerencsém van, gyors "slotba" sorol be, ha nincs (többnyire nincs), akkor a lassabba (280-300)
Már irtam nekik, de igazából annyi választ kaptam, hogy a szerződésben garantál minimum (256kbps) fölött vagyok. Ja kérem, ez igaz, csakhogy én 4096-ért fizetek... teljes összeget...Mitől lehet ez a napi ingadozás? (percenként nem ingadozik, ha a 280-as csoportba kerülök, akkor 280 fixen, órákig. Aztán kapok új ip-t - megszakad fél-1 percre - és onnantól 300).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest