- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Klaus Duran: 2025 dude
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Friss telepítésű SP2 alatt valóban megy minden (feltettem mellé és kipróbáltam), de ha simán a meglévőt frissítem SP1-re, akkor már pl a Word belefagy egy szimpla kép beillesztésbe, monitor szerinte nincs (Display propertiesnél: '' on Radeon X700 series'' jelenik meg), és a SiS IDE driver is bekavar, ami fentvan: mindenféle SCSI vezérlőket talál meg SP1 telepítés után... szóval nem nagyon van kedvem kísérletezni vele újra.
Manson: köszi a feltételezést... ha gondolod megnézheted a WinXP licencemet, képzeld eredeti...
Szerk: Az '' on Radeon X700 series''-nél valamiért nem jelenik meg a sok szóköz, amit bedobtam. Szóval a monitor neve helyén egy rakás szóköz van ott.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest