Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
Köszönöm Ollie, igazából nem novella lesz ez, hanem egy száraz tudományos elbeszélés némi szines és kedves környezetbe öntve. Nem tervezem sokrészesre, még egy, max két részt öntök rátok, és ki is kerekedik a dolog. Talán nem lesz mindenkinek újdonság az elmélet, nyilván ezexerint Te már rá is jöttél, ill utaltam is rá fent.
Gondolkodtam, hogy úgy adjam-e elö, mint ahogyan azt egy tudományos folyóirat szemüveges professzorai tennék, azon a nyelven, amit csak ők értenek, a mikroszkóp körül ülő réteg - de erre egyrészt ismereteim, szókincsem nem elég, másrészt nem is az én stilusom.
Ha ezzel a meseszerü köritéssel mosolyt csalok az arcotokra, és közben még átadhatom az elméletemet - amin természetesen itt vitázni is akarok majd, hisz nyilván nem ért majd mindenki egyet vele - akkor már elértem a célom
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest