Hirdetés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember #9 üzenetére
az epét azt kiszedik, anélkül lehet élni. az arc... az már necces, nem hinném, hogy azt balesetesből mostanában átültetnék.
vamp: nem vagyok benne biztos, hogy egy halottból a csontvelő értelmesen kinyerhető.
még egy: lép. asszem ez is átmenthető. esetleg porcok/nagyobb csontok részei? bár ezt lehet, hogy csak félreértettem.
amúgy nem lehet egyszerű az élet ha élethossziglan kell szedni mindenféle immunszupresszánsokat, hogy a beültetett szervet a szervezet immunrendszere ne lökje ki... -
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember #7 üzenetére
tényleg, 1 halál hány életet menthet meg/tehet teljesebbé? mely szervek ültethetők jelenleg át?
vese (2)
máj (2? ebben nem vagyok biztos, de legjobb tudomásom szerint a 2 lebeny külön is felhasználható)
szív (+tüdő)
szaruhártya (az előzőekhez képest kicsi... de próbálj egy napig látás nélkül élni...)
hasnyálmirigy
mit hagytam ki? -
ngabor2
nagyúr
jogok... mostanában mindenkinek mindenhol csak jogai vannak. kötelessége sehol senkinek. ja, de van. adót köteles vagy fizetni, feltéve, ha nincs elég jogod ennek kijátszására... mi ez, ha nem torzulás? ja igen, jogunk van torzult világban élni. de vajon van jogunk a torzulásokat visszaütni?
ez valóban nagyon távolról kapcsolódik a témához... de ha úgy nézzük, pont erről szól. élethez való jog vs. halálhoz való jog. mihelyt valaki feltámaszt egy halottat, egyből benne vagyok mindenben. de ameddig az orvostudomány a haldoklást és a szenvedést képes csak meghosszabbítani, addig ne jöjjenek nekem a jogokkal. se a pocsolya tulsó, se innenső oldalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest