Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Fenét! Még csak most kezdtük
.
[Szerkesztve] -
Csapi007
veterán
Hello
Tulajdonképpen én is itt tanultam meg sok mindent a számítástechnikáról.
-
burgatshow
veterán
Akkor én már függőnek számítok az 1439 napommal?

[Szerkesztve] -
feka007
veterán
Én is szakmai okokból regiztem, szintén tavaly augusztus környékén. Akkoriban még sok másik helyen is fórumozgattam, de most csak ide járok rendszeresen, itt minden van egy helyen
Nagyon jó a Logout is, mert itt sokan megnézik az írásaimat, van értelme írni 
-
ALI_G
veterán
ha midnenkienk ilyen lenne a hozzáállása (nem titkolt cél, lényegében a szabályzat is erre hajt), akkor zsír lenne

-
ftc
nagyúr
mit én tudjam mikor is regeltem...olyan régen volt az már...talán regelés indoka az volt,hogy a sok guest közül nem tűntél ki vagy lehet akkor tették kötelezővé a regelést...
ha suliban vagyok akkor PH!-t reggel 5:00-5:10-ig és este 8-tól 2 órácska.....
ha van más dolgom PH!-ra rá se nézek...de hiányzik
ha nincs mit csinálni esik stb akkor viszont képes vagyok 5-6 órát is előtte ülni(hogy megy az idő ilyenkor bazz)
de a lényeg...el a géptől messzire (ezért veszek most nagy LCD-t a géphez
)Csajozni,sörözni,sétálni iletve valami hasznosat csinálni aminek van az életben értelme illetve látod,hogy mit csináltál.
mivel a legtöbb hiba előfordult már és a legtöbbre megoldás is születetett sokszor már nincs idegzetem még1x leirni mit is kellene csinálni inkább hagyom -
Balinov
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nono,Motion,azért Ph! kell...én pl. 2 hete,mikor műtöttek,azért Operaminini D750i kombóval be-belestem a kedvenc topikjaimba..
Természetesen amit te írsz,az is fontos -
Yooha
aktív tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Hát mivel ez egy informatikai fórum, ezért gondoltam hogy szakmai írás. Végülis nem a női jégkorongról írtam.

Most megnézve a többi témát, mi lehetne:élet/akármi?
[Szerkesztve] -
concret_hp
addikt
ez szerinted szakmai írás
ha nem akkor miért azok közé raktad

-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
hát ez nem csak a ph-ra hanem az egész számítógépre vonatkozik.Meg ha már annyira ph függő az ember,akkor ne csak kockuljon,hanem beszélgessen,és találkozzon is a szimpi emberekkel..
-
pink75
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nohát, igen...
20e hsz, 855 nap alatt, vazz
-
tkazmer
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szerencsére a technika csodákra képes, így már a felsoroltak nem mindegyikéről kell lemondani a ph-ért
legalábbis a természetben lenni, és pizzázni lehet ph-zás közben is
-
Motion_Blur
félisten
Kezdetben (és utána még kb. 1 évig) én is így voltam a PH!-val, de fogadj meg egy jó tanácsot: inkább szeretkezz, bulizz, pizzázz, tanulj, igyál, legyél a természetben, minthogy begyöpösödj a gép előtt

Nem akarok bántani senkit, de meg lehetne itt nézni jópár emberkét... -
Daweee
őstag
Hello!
Én is köbö augusztus óta vagyok tagja a vérkeringésnek, és én is hasonló okokból regeltem be, és kezdtem kinőni a 2.4-es cerkás gépet, hát gondoltam valahonnan merítek tudást és összerittyentek egy jó kis konfigot, és efelé a cél felé a mai napig sikeresen vezet az utam, rengeteget tanultam itt a fórumon, tényleg furcsa elmerengeni ilyeneken hogy fél éve még azt sem tudtam hogy mire jó a chipset az alaplapon, ma meg már fejből sorolom pl a különböző intel 965 köré épített lapok közti különbségeket
szóval aki szeretne többet megtudni hogy mi van a gépház alatt, ph-s kifejezéssel élve: ''Különösen ajánlott'' a fórumokat olvasgatni 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.

Természetesen amit te írsz,az is fontos

szóval aki szeretne többet megtudni hogy mi van a gépház alatt, ph-s kifejezéssel élve: ''Különösen ajánlott'' a fórumokat olvasgatni