- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodpaul
őstag
Így van, a Net csak olaj volt a tűzre. Tudjátok: ''hú, ezt az oldalt még megnézem, ja, még a fórumot is frissítem, ja meg az Indexet is, hátha történt valami...'' stb. Tehát ez egyfajta információéhség is, amivel nem lenne baj, de az embernek meg kell tudnia mondani, hogy na akkor most állj, ne tovább.
Tegnap 23:50 körül már ágyban voltam, 10 percet olvastam, aztán szinte rögtön elaludtam. Aztán álmodtam valami hülyeséget, és 4:45-kor felriadtam. Nem tudtam visszaaludni, rájöttem, h éhes vagyok, ittam, kajáltam, kicsit olvastam. Kb. 6-kor sikerült újra elaludnom, és nemrég, 10-kor ébredtem. Megfordult a fejemben, hogy felkelek 5-kor, akkor biztos 22-23 órára hulla leszek, és végre elkezdődhet egy új szokás kialakítása, mert ez az állapot most már tényleg tarthatatlan!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- YouTube
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest