Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Új hozzászólás Aktív témák
-
guga
Közösségépítő
Nem járnak utána csak színleg.
Az emberekben is van némi múlt rendszerből berögzött, pajkos összekacsintás az állammal szemben. Ennek a régi közmondás az alapja, fejétől bűzlik a hal.
A vezetők nem mutatnak példát csak harsognak és a háttérben két marékkal lopnak
Mert következmények nélkül megtehetik. -
tildy
nagyúr
És 400ért bejelentve szalag mellett?

Bocs csak ilyenkor- bár nem vagyok túl jóban vele- de mindig eszembe jut anyám, aki sokszor tizenhatozva, 5x évesen gyárban a szalag mellett porszívót szerel. mindezt havi nettó 65ért
De őt legalább bejelentik.
Mindenesetre szar ez így ahpogy van, jó lenne ha kimennének az illetékesek, és rendet csinálnának.Csak sajnos én is érzem, itt akorrupció már benne van a gyökerekben
-
guga
Közösségépítő
válasz
EQMontoya
üzenetére
Tegyük hozzá, hogy egyelőre
jön még kutyára dér 
Meglesz a demográfiai fordulat, mikor nagyon kevés aktív dolgozóra sok eltartott fog jutni. Akkor már véges lesz a bőr, amit le lehet róluk nyúzni.
No meg tegyük hozzá, hogy ''az el lehet menni innen'' nem játék. Tényleg elmennek.
Ki fogja utána kifesteni a szobát? Kenyeret sütni? Tehenet fejni? A diplomások és klasszika filológusok?
Meglesz ennek a böjtje hamarosan, pár év még hátra van. -
guga
Közösségépítő
Lapátos mindig kell, azért írtam, hogy a melósok nem veszthetnek semmit.
Annyi a vesztenivalójuk, hogy esetleg lesz egy cég, aki bejelenti őket és normális fizetést ad nekik.
Mert valljuk be őszintén óránként 500-800 forintért a tűző napon ki fog kubikolni?
Ennél csak többet lehet keresni.
Ha az egyik helyről kirakják őket a másikon kapnak utánuk, mert szinte ingyen dolgoznak.
Ez más súlyos politika, de tény, hogy leértékelődött a munka. Nem fizetik meg. -
guga
Közösségépítő
Úgy érted, hogy maradjon minden így ?

Beleástam magam mélyebben is a témába. Azok a szerencsétlen lapátosok és egyebek szinte semmit sem vesztenek, éhbérért dolgoztatják őket az alvállalkozók.
Lapátolni mindig kell.
Ha esetleg egy cég az írásom miatt bukik, az nem érdekel, de erre kicsi az esély.
A hatóságok egészen Kókáig bezárólag pontosan tudják, hogy mi a szitu, nem hülyék. csak változtatni nem akarnak ezen a jól működő, korrupt rendszeren. -
joghurt
addikt
Jóvolt. (A kiesett munkaidőmet meg majd lerendezitek a főnökömmel.
)
De a politikát minek kellett belekeverni a végébe? Vagy ha te kimész külföldre dolgozni, ott ingyen ellát az orvos? Személyes antipátiámtól függetlenül ez konkrétan nem az eü. miniszter lelkén szárad - hacsak nem vagy hajlandó annyi adót/járulékot fizetni, hogy az fedezze a járulékot nem fizető (esetünkben külföldi feketemunkás) ellátásának költségét is. -
guga
Közösségépítő
Engem már annyira nem izgat a net
98 óta használom, előbb modemmel majd 2000 óta szélessávon.
Az utolsó egy évben már szinte nem is használtam. HWSW, PH, Mail és vége.
Már eljutottam arra a szintre, hogy meglennék nélküle, csak sok ember cucca kötődik hozzám, garancia, stb.
Így muszáj legalább leveleznem
-
TompapaTM
csendes tag
Szeptemberben visszavárlak. Remélem, ez most az alkotói szabadságod lesz, és csomó új sztorit olvashatok tőled. Te vagy az egyik kedvenc logoutos íróm.
Minden jót! -
guga
Közösségépítő
Üdv! Köszi meg rendes vagy de ne fáradj vele

Sajnos céges net, még 2000 környékén lett üzembe helyezve és baromi drága. Itt az ideje megválni tőle, csak úgy, mint a cégemtől
Majd ősszel lesz másik net, addig meg úgysem leszek itthon csak 1-1 napot. -
Vamp
senior tag
Emberek, eljött a cselekvés ideje. Mit szólnátok hozzá, ha visszaköttetnénk Gugához a netet, aztán amíg szarul áll anyagilag, finanszírozzuk neki. Gondolom nem 30 ezres optikai netje van, legrosszabb esetben is 10E legfeljebb, az bezony mondjuk 20 ember esetén havi 500 Ft, nehogy már Gugának ne legyen nete! Havi 1-2 alkalommal jelentkezik? Szerintetek ez a fórum el bírna viselni ekkora hiányt?

Komolyan gondolom!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)