- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Igen, a giveio.sys volt a ludas, csak nem jutott eszembe a neve
Pedig még annak idején programozhatóság szempontjából is utánnajártam hogy mégis mit csinál ez a pici driver (motoszkált bennem a gondolat hogy majd csinálok saját monitorozó progit, csak aztán a több száz oldalas WinBond referencia doksi, meg az igen sok buktató, amely többségével ki lehet nyírni egy-két hardver elemet, ''elvette a kedvem''
Most mondjuk van egy kis gépem, lehet azon kellene próbálkozni
) És igen, a SpeedFan letakarítja maga után, szóval evvel nem volt gond. De ez a kis útmutató még hasznos lehet, eltesszük későbbre
[Szerkesztve] -
DarkByte
addikt
Igen ígéretes fejlesztés a DOSBox, egy biztos, mikor próbáltam még szörnyen lassú volt. Ha jól emlékszem Carmageddon-t próbáltam ki rajta, de még Lo-res felbontásban is szaggatott szerencsétlen (a hangról nem is beszélve). Pedig az adatlapomon lévő konfiggal teszteltem.
Mostanság nem néztem az oldalt, de mivel a project lényegében egy kicsit átalakított Bosch-ra épül és azt sem fejlesztik már egy jó ideje, úgy gondolom hogy jóformán csak egyhelyben toporog; VMware szerű emulációs sebességet soha nem fogja elérni virtualizáció nélkül.
Mindenesetre köszi a cikket, és a Vista elérkeztével lehet még több haszna lesz az ilyen emulatoroknak mint most XP-s környezetben.
Épp eszembe jutott: Régen nekem mindig megfagytak a DOS os játékok XP alatt ha teljesképernyőre váltottak, vagy legalább is nem reagáltak a billentyűzetre. A probléma okozója, mint kiderült, a SpeedFan sys drivere, amellyel kapcsolatba lép - az NT kernelt megkerülve - a hőmérő hardverrel. Ez a driver pedig valószínűleg nem fér össze a DOS emulatorral ami az XPben van. Motherboard Monitor-ral nincs ez a hiba, viszont sajna ventillátor szabályzás így nincs.Gondoltam ha már eszembe jutott lepötyögöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Autós topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Futás, futópályák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest