Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Másik küldetés
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Igen ígéretes fejlesztés a DOSBox, egy biztos, mikor próbáltam még szörnyen lassú volt. Ha jól emlékszem Carmageddon-t próbáltam ki rajta, de még Lo-res felbontásban is szaggatott szerencsétlen (a hangról nem is beszélve). Pedig az adatlapomon lévő konfiggal teszteltem.
Mostanság nem néztem az oldalt, de mivel a project lényegében egy kicsit átalakított Bosch-ra épül és azt sem fejlesztik már egy jó ideje, úgy gondolom hogy jóformán csak egyhelyben toporog; VMware szerű emulációs sebességet soha nem fogja elérni virtualizáció nélkül.
Mindenesetre köszi a cikket, és a Vista elérkeztével lehet még több haszna lesz az ilyen emulatoroknak mint most XP-s környezetben.
Épp eszembe jutott: Régen nekem mindig megfagytak a DOS os játékok XP alatt ha teljesképernyőre váltottak, vagy legalább is nem reagáltak a billentyűzetre. A probléma okozója, mint kiderült, a SpeedFan sys drivere, amellyel kapcsolatba lép - az NT kernelt megkerülve - a hőmérő hardverrel. Ez a driver pedig valószínűleg nem fér össze a DOS emulatorral ami az XPben van. Motherboard Monitor-ral nincs ez a hiba, viszont sajna ventillátor szabályzás így nincs.
Gondoltam ha már eszembe jutott lepötyögöm 
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex 3040 Micro PC Windows 11
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512GB SSD!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Samsung Galaxy Z Fold7 Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes Garancia 2026. 10. 24-ig
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mostanság nem néztem az oldalt, de mivel a project lényegében egy kicsit átalakított Bosch-ra épül és azt sem fejlesztik már egy jó ideje, úgy gondolom hogy jóformán csak egyhelyben toporog; VMware szerű emulációs sebességet soha nem fogja elérni virtualizáció nélkül.
Gondoltam ha már eszembe jutott lepötyögöm