Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKevin
tag
Érthető amit írsz, de nem lehetséges. Én már próbáltam egyszer vagy kétszer. Elhatároztam, hogy ha legközelebb déja vu érzésem lesz, akkor vmit megpróbálok másképp csinálni. Mikor jött az az érzés gyorsan megfordultam és kinyitottam a kólás üveget és gondoltam akkor iszok is belőle, így elkerülve a déja vu folytatását. És mi történt???
Része volt a déja vu-nek az is hogy én megfordulok és kinyitom a kólás üveget.
Mint írtam is ez egy ördögi kör. Nem tudsz ellene semmit tenni!
Teszla_: Szerintem is fejletlenek vagyunk ahhoz, hogy agyunk képességeit jobban feltárjuk. Nem hinném, hogy a közeljövőben lenne esélyünk arra, hogy olyan távoli jövőbe lássunk, mint az a nő 2100-ba. Mi maximum 1 héttel vagy 2-vel előbb álmodjuk meg a dolgokat, mint ahogy azok megtörténnek. Előszőr próbáljunk meg arra gyúrni, hogy ezeket a rövid ''látomásokat'' irányítani tudjuk. Ha ez meg van, utána próbáljunk meg messzebre látni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- Beugró Gamer PC - GTX 1650 4GB - 16GB RAM - I5 4590 -128GB SSD - 500GB HDD -
- ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE - m-ATX OC király: dobozában, tartozékokkal, tökéletes állapotban!
- Lenovo Thinkpad T14 G2 új garis SSD-vel, Touch LCD
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest