Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Vandit.
addikt
-
Vandit.
addikt
Csak annyit,hogy az előítélet sem magától alakul ki.nem véletlenül nem szívlelik a cigányokat és ezt szerintem mindenki belátja.ha mondjuk 1 cigány önkényes lakásfoglaló azzal mit csinálnak.rossz esetben töb hónapig akár évig is eléldegél azán kirakják és ennek tetejébe még kap lakást az Önkormányzattól szegény,mert Ő ugye hátrányos helyzetű.ja,de miért is,mert írni olvasni azt nem tud tanulni meg b@szik 1szerűbb lopni.még jó hogy senki nem akar ilyennel egy osztályba járni.És ez persze megint diszkrimináció.Én ha ugyanezt csinálnám beperelnek és fizethetek,mint a kisangyal és örülök,ha nem csuknak le.
Szerintem ne sajnáljuk már szegényeket.A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Vandit.
addikt
Viszont a lányod szerintem meg fogja tanulni.
a cigány viszont nem is akarja megtanulni,mert lusta,mint a dög.
Inkább lehúz valami tizenéves gyereket abból megél.
[Szerkesztve]A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Vandit.
addikt
Ha Te mondod biztos így van Neked elhiszem.
a Te gondolkodásod tuti legalább 128 bites
Kíváncsi lennék a Te állásfoglalásodra is erről a témáról
[Szerkesztve]A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Vandit.
addikt
Eddig személyeskedtél.most miért nem teszed?
Linkeld be plz. azt a hsz-t ahol ''erkölcsi magaslatról'' volt szó.A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Vandit.
addikt
Csak azért kérdeztem,mert Engem elég jól kioktatott,de érdemben nem tudott semmit mondani csak leoltott.
lásd
''Az a baj, hogy mikozben azt az elmeletet probalod meg eloadni, hogy az intellektusod miatt felsobbrendu vagy, mint a ciganyok, meglehetosen sotet, egybites gondolkodasrol teszel tanusagot''
-
Vandit.
addikt
Ne a Mi adónkból támogassák, és ezzel is sokan egyetértenek szerintem.''Azért megyünk Svédországba,mert ott több segélyt kapunk'' gratulálok ez a dolgozni akarás példája.biztos Én látom rosszul
Ezen nincs mit töprengeni.A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Vandit.
addikt
Olaszliszkán mi is volt?Túl sokat képzelnek magukról.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Vandit.
addikt
dabadab
''Persze, az emberek nagy resze vevo arra a gondolatra, hogy az o adojabol ne a nala csorobbakat tamogassak, viszont arra is, hogy a nala jobban keresok adojabol viszont kapjon''
Csak amíg Én dolgozok Ő nem biztos.A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Google Wear OS (Android Wear) okosórák topicja
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mindent a StreamSharkról!
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Béta iOS-t használók topikja
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- További aktív témák...
- Thrustmaster T300 Ferrari alcantara t-lcm pedálal
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest