Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- macOS PC-re Összefoglaló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Aktív témák
-
Rover623
félisten
Ha magyarokat ér hátrányos megkülönböztetés, az ugye nem magyar ellenesség.
Ne fogd vissza magad...példákat, eseteket kérünk...mikor és milyen hátrányos megkülönbeztetés ért téged (vagy bárkit a környezetedben) azért mert magyarok vagytok...?
Tán jelentkeztél a vajdaválasztásra és visszadobták a jelentkezési lapodat, mondván ''formai kifogások merültek fel...''?
[Szerkesztve] -
elit_hun
őstag
Ebben sok igazság van,de mára a cigány szó már nem egy népcsoportra értendők,mivel átment teljesen negatív jelentésbe,sajnos.
Ez a kocsmás példa szép és jó,csak az a gond,hogy a többsége a romáknak enyhén szólva balhézó természetű,persze tisztelet a kivételnek,én is ismerek csomó kivételt.
A saját társadalmukon belül szerintem soha sem fogják megoldani,ha egyszer csak az 1-2%-uk akar ''normális'', beilleszekedet emberként élni.
Ja és nem csak a magyarok húzzák le azt aki sikeres,én Norvégiába éltem 9-10 évig(ott is születtem) és azért ott is húzták le szépen azt aki túlságosan is sikeres volt,bár tény hogy itt sokkal többször húzzák le a sikeres embereket.
Aktív témák
lo Az olaszliszkai gyilkosság ismét beszédtémává tette a magyarországi cigányságot. Persze...
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest