- Gurulunk, WAZE?!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trak
addikt
Meg arra is jó, hogy megtaláld a régi ismerősöket Nekem be van írva a chates, PH-s nevem a becenévhez, mert sokan azon jobban ismernek, több, 6-7 éve nem látott chates ismerős talált meg így, szerintem ez nem feltétlenül ''looser-ség'', nekem pl. nincs mit titkolnom, chaten sem próbáltam régen titkolni ki vagyok.
Ez ismerős, nagyjából a te korodban vagyok, de múltkor frissen borotválkozva megpróbálták elkérni a személyimet a kisboltban''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
Trak
addikt
Érdekes írás...
''Volt elég sok csajom chatről, meg chaten kívül is, annak aki chaten akar ismerkedni egy jó tanács: képcsere, telcsiszámcsere, max 1-2 óra írogatás, aztán tali... Aztán ha jó a csaj, fektessétek meg gyorsan mert ha elsőre úgy is néz ki, hogy nincs vele gond, 99%-ban biztos kiderül hogy van később..''
Megkérdezhetem hány éves vagy?''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
Trak
addikt
válasz Lenyegtelen #26 üzenetére
Ezért kár volt regisztrálni, menj el egy pszichológushoz...
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
Trak
addikt
Már megint egy ilyen topik...
Kicsúsztam a megadott korosztályból, de azért kitöltöm majd.
Régen rengeteget chateltem, de nem ment a ''normál élet'' rovására.
A megfelelő emberekkel kell chatelni, és akkor nem lesz gond.
1-2 hetente eljártunk a chatesekkel inni, dumálni, szórakozni, pl. több barátnőm is volt közülük. Több, ezeken a találkozókon összejött régi chates párnak mostanában született gyereke, én 5 éve vagyok együtt bnőmmel, mit ad isten, vele is egy ilyen kis összejövetelen találkoztunk
Nem kell ezt túlmisztifikálni, nem mind komplexusos, aki chatel ;P
Persze sok ilyet is látni ott, de nekik meg esetleg segíthet kicsit szocializálódni.
A kérdőívhez: mindenképpen meg kéne oldani, hogy többet is be lehessen jelölni, mert így nagyon nem lesz pontos.
[Szerkesztve]''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest