Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz ftc #18 üzenetére

Sajnos az esetek kevés hányadában van az, hogy az írás valamit is elárul/ saját tapasztalat/. Rengeteg lelki beteg, -én csak úgy hívom őket debil - emberke van fenn, aki chaten éli ki magát, főleg csajokból.. chaten szépségkirálynők, szépek, okosak, de fura módon képük nincs, meg nem is látta még őket senki..jah, és sajnos telcsiszámuk sincs..mily fura a világ:)

Volt egy durva esetem is, a csajsziról akivel írogattam, kiderült, hogy ketten vannak..egyikkel chateltem, a másikkal találkoztam, aztán smseztem mind2vel..végig abban a tudatban, hogy 1 személyről van szó..aztán végére kiderült, hogy egy -sajnos- beteg nőcske próbálta ott élni az életét, a valóságban randa volt, öreg, buta--a csajról akiről a képeket küldte, meg akinek a nevében írt, pont az ellenkezője/ épp ezért nem is értem, első talin mért nem mondta el, hogy addig nem vele írkáltam../, aztán mikor kipattant a dolog kicsit durci lettem, amikor durcis vagyok az nem jó senkinek:D kiderült hogy az öregebbik nő több éve ezt játssza, a valóságban van egy '' magas pozícióban dolgozó'' férje, aki terrorban tartja..és a nő a chaten élte ki magát. Ha ez akkor kipattan, szép kis ügy lett volna belőle:) De a saját módszereimmel raktam helyre a leányzókat...

Ezenkívül mesélhetnék meg pl a chates összetartásokról. Pl duci csajok, ha az egyiket támadás éri a súlya miatt, mind ugrik egyből, talán ezt hívják csordaszellemnek?:)

Semmit nem jelent az esetek döntő többségében, hogy ki mit, vagy hogy írogat magáról, van pár kivétel, szerényen mondhatom ilyen vagyok én is:D

Volt elég sok csajom chatről, meg chaten kívül is, annak aki chaten akar ismerkedni egy jó tanács: képcsere, telcsiszámcsere, max 1-2 óra írogatás, aztán tali... :)) Aztán ha jó a csaj, fektessétek meg gyorsan:D mert ha elsőre úgy is néz ki, hogy nincs vele gond, 99%-ban biztos kiderül hogy van később..

Asszem ezt a blokkot nekem kellett volna írni :DD 30-40 A4-es oldalt +tudnék tölteni ''élménybeszámolóval''...

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

• Yushchenko

őstag

válasz ftc #18 üzenetére

Lényegtelen, mondjuk manapság mindenkiről van kép :) Amúgy semmit nem lehet veszteni egy talival :U

Új hozzászólás Aktív témák