Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- bambano: Bambanő háza tája
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
Egyetértek! Kicsit meglep, hgy szinte semmi szerepe sincs a regisztrálás időpontjának, az időhatárok meg nevetségesek (persze ez az idő múlásával egyre inkább így lesz). Én például már régen félisten is lehetnék a regidő alapján. Viszont nincs sok hozzászólásom (arányaiban). Talán úgy kellene kiteljesíteni, hogy az alapegység a hsz-ek és a regnapok összege legyen, minden rangra megszabni külön hsz és regidő korlátot. Mondjuk jó bonyolult lesz.
Én is szeretnék saját avatart, de azért nem lehet tömegesen újat csináltatni. Az meg nem jó, hogy más avatar PH-ra és Logout-ra... -
PazsitZ
addikt
Hát valószinűleg nem vállalják be Parciék ezt a midenkinek egyedi avatar dolgot(jogosan). Szvsz nagyon sok meló lenne ez. Szegény most szenvedett végig egy teljes site létrehozását, fáradtságot nem ismerve, nem hiszem, hogy az a vágya hogy megint a nyakába szakadjon egy nagy volumenű meló

Az oldal fejlesztésénél felmerült ez a kép-név kérdés, de ugy ítélték meg jó lesz így is.
Bár szerintem nem azért fogsz elolvasni egyí cikket mert XY írta, ha a konkrét cikk tartalma ugysem érdekel/foglalkoztat. Ha meg érdekel ugyis elolvasod akárki is írta. Amúgysem hiszem hogy nagy fáradtság rákattintani a cikkre és akkor már látod is a konkrét szerzőt.
(ne vedd flame-nek
) -
rudi
nagyúr
Szerintem ebből a szempontból nem szerencsés összekeverni a PH-t a logouttal. Szerintem a logout sokkal egyénibb, ott fontosabb az egyéni kép mint egy fórumon, ahol folyamatosan ott van alatta a név is. Talán a logout főoldalról kellene kivenni a kisképeket, vagy azokat a kisképeket, amik nem egyediek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Assetto Corsa Rally
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nyaralás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest