- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
Kérünk idén is ilyet!
-
VladimirR
nagyúr
igen
miert nem?
illetve van megegy kerdesem, ennek semmi koze az egeszhez, es meg az sem biztos, hogy tudsz ra valaszolni, de nem tudom, hol kellene kerdezni:
szoval a forum alapelvei kozott szerepel olyan kitetel, hogy a hozzaszolo a hozzaszolas erejeig lemond szerzoi jogarol, a kesobbiekben semmifele kovetelessel nem elhet, blablabla
mi a helyzet e teren a logout-os irasokkal? -
Lortech
addikt
lól. Hoppá , ez kicsit célt tévesztett.
Köszönjük szépen az írásokat és az írásokról szóló összefoglalót.Csak így tovább
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
Jó, hogy ilyen sokakat érdekelt a 8800GTX írásom, pedig csak tegnapelőtt írtam meg
Azthiszem fogok még írni, ha már ilyen nagy az olvasóközönség már most
B.U.É.K.mindenkinek!
-
marsu
veterán
Szia Racecam!
Nagyon korrekt kis összefoglaló! Gratulálok hozzá! Köszönöm a lehetőséget, és köszönöm hogy egy picit én is a címoldalra kerülhettem.
Külön köszönet mindenkinek, aki ennek a fórumnak a létrehozásában, fejlesztésében és a szinvonal fenntartásában fáradoztak!
Engedd meg, hogy itt kívánjak minden fórumtársnak sikerekben gazdag boldog új évet! -
Alukard
senior tag
Igyekszem jővőre bekerülni az év írási közé, bár sztem majd jobban ki kell szélesíteni addígra a kategóriákat... addíg is gyüjtöm a társadalom kritikával foglalkozó témaköröket
Addíg is mindnekinek Boldog Új Évet Kívánok -
cousin333
addikt
Éreztem, hogy idén kellett volna belehúznom
. Jövőre nagyobb lesz a konkurencia
Boldog új évet mindenkinek!És élvezzétek, ami a mostaniból még hátravan...
[Szerkesztve] -
3psilon
aktív tag
Jaa, most látom, alig novemberben indult az oldal
Én talán 3 napja ha reggeltem szóval nem tudhattam e tényről -
Csepy
őstag
válasz
parandroid #1 üzenetére
Csepi=Csepy, légyszíves javítsd!
Tervezem a folytatást amúgy, cssak rajtam kívül álló okok miatt eleddig mindez nem sikerült. (most éppen a notebookomat takarítottam ki, szedtem szét, és közben hevesen fotóztam, úgyhogy lesz anyag belőle, az biztos, méghozzá a napokban.)
Megtisztelő, hogy beválogattak az ''év írásai''nak írói közé. Köszönöm.
Regards: Csepy -
divot
veterán
Már nem éltem hiába.
Köszönet a szerzőnek!
Fenyegetésként csak annyit, hogy tele vagyok további témaötletekkel, csak éppen nincs időm megírni a megirandókat. De nemsokára... -
Neck
veterán
Én mindenesetre köszönöm a lehetőséget hogy volt egy hely ahol írhattam
Nagy köszönet érte a Logoutnak, remélem 2007ben is ilyen vagy még ettől is jobb lesz az oldal. Hajrá, és Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! -
KrAt
veterán
Buék mindenkinek, és jövőre is sok ilyen jó írást
-
törölt tag
Boldog újévet!
-
parandroid
félisten
Szép összefoglaló. És reméljük, hogy jövőre egy még sokkal hosszabb listát találunk ugyanitt, még sokkal több szerzőtől és még sokkal több olvasóval.
Boldog új évet a logouton is mindenkinek,
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xbox Classic / Xbox 360
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Aoc 1080p 75hz 27" GRÁTISZ ALZAERGO MONITORKAR!
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Gamer Intel Core i5 12400 / 16GB DDR4 / GTX 1660 SUPER 6GB / 256GB NVME SSD / 1TB HDD /
- RAM --- SoDIMM --- SD-DDR1-2-3
- ÚJ DLSS4 Gamer PC 14Gen i5 14400 / 16GB DDR4 / RTX 5060 8GB / 512GB NVME SSD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest