Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
WillChi
őstag
Azt, hogy mit írtam, megírom inkább priviben.
Köszönöm szépen, a kutya jól van (esténként bent alszik az ágy mellett egy szőnyegen)...
Nagyon sajnálom, hogy elvesztetted a snacit. Mikor az enyém elpusztult bőgtem, mint egy gyerek, mert annyira szerettem (egyébként Ő is engem). -
woodpaul
őstag
Köszönöm!
Eredetileg egyben akartam leadni, de túl hosszú volt a szöveg. Így aztán azt gondoltam, ''trilógiát'' csinálok belőle.
Bár nem tudom, mit írtál, de semmi gond! Nem láthatták olyan sokat...
Jól van az ''új'' kutyusod? Az én közép-schnauzerem tavaly októberben pusztult el, még mindig nagyon hiányzik... -
Dictator^
veterán
igen jól emlékeztem, én is ismerem a történetet, nem akarom lelöni a 2. poén-t (nem a történet végére gondolok) csak a III rész után irom le...
-
WillChi
őstag
Én tudom, hogy mi lett a vége, és elnézést kell kérnem az első részben becsúszott 'malőr'-ért...
Race-szel töröltettem az ominózus HSZ-t.
Egyébként gratula az íráshoz, elég érdekes tud lenni így, hogy darabokban közlöd az egészet (még úgy is, hogy tudom mi lesz a vége - de senkinek nem mondom el...). -
ktg3
őstag
mikor jön már a következő???
-
Dictator^
veterán
csak az irást olvastam el és a hszeket nem , de ez a történet már végigment annó a ph-n ha jól tudom, ha nem nem, holnap elolvasom a kötvetkezőt, de mintha emlékeznék a végére..
azért nem semmi persze... -
Oliverda
félisten
Már tűkön ülök!
-
Yc00n
csendes tag
érdeklődve várom a történet folytatását remélem happy end
-
RexpecT
addikt
Én ezért nem szeretek használt cuccot venni, pláne ha nincs rá garancia...
Várom a folytatást ! -
divergens
tag
várom én is folytatást, hogy milyen szerephez jutottak a hústornyok
üzleteltem már én is itt ph!-n, adtam, vettem..gari mentes cuccot még nem vettem..a mostani laptopom is itt vettem, a múlthéten elszált benne a ram....majd gariztatom..
[Szerkesztve] -
woodpaul
őstag
Köszönöm az érdeklődést!
Esetleg azután, ha lement a teljes írás, összegyűjthetnénk, milyen elővigyázatosságokkal lehet elkerülni a hasonló helyzeteket.
Szabesz:
Leírnád röviden, mi történt? -
adalbert1
veterán
Érdekes írás, kár hogy ilyen férgek is léteznek a világban...
Mintha már olvastam volna vmelyik. topicban a storydat, de sajnos nem emlékszek a végére, így kíváncsian várom a folytatást...
Remélem a szart is kiverték belőle (habár ezt úgyse írnád le, mégha így is történt volna). -
Szabesz
őstag
Kíáncsi vagyok a végére, hamár én is hasonló átverés áldozata lettem...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Compaq 6305 Pro SFF PC, AMD A4 5300B CPU 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 6300 Pro SFF PC, i3.2120 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 8300 Pro SFF PC, i3-3220 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- Fujitsu Celsius W5010n
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest