- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
WillChi
őstag
Azt, hogy mit írtam, megírom inkább priviben.
Köszönöm szépen, a kutya jól van (esténként bent alszik az ágy mellett egy szőnyegen)...
Nagyon sajnálom, hogy elvesztetted a snacit. Mikor az enyém elpusztult bőgtem, mint egy gyerek, mert annyira szerettem (egyébként Ő is engem). -
woodpaul
őstag
Köszönöm!
Eredetileg egyben akartam leadni, de túl hosszú volt a szöveg. Így aztán azt gondoltam, ''trilógiát'' csinálok belőle.
Bár nem tudom, mit írtál, de semmi gond! Nem láthatták olyan sokat...
Jól van az ''új'' kutyusod? Az én közép-schnauzerem tavaly októberben pusztult el, még mindig nagyon hiányzik... -
Dictator^
veterán
igen jól emlékeztem, én is ismerem a történetet, nem akarom lelöni a 2. poén-t (nem a történet végére gondolok) csak a III rész után irom le...
-
WillChi
őstag
Én tudom, hogy mi lett a vége, és elnézést kell kérnem az első részben becsúszott 'malőr'-ért...
Race-szel töröltettem az ominózus HSZ-t.
Egyébként gratula az íráshoz, elég érdekes tud lenni így, hogy darabokban közlöd az egészet (még úgy is, hogy tudom mi lesz a vége - de senkinek nem mondom el...). -
ktg3
őstag
mikor jön már a következő???
-
Dictator^
veterán
csak az irást olvastam el és a hszeket nem , de ez a történet már végigment annó a ph-n ha jól tudom, ha nem nem, holnap elolvasom a kötvetkezőt, de mintha emlékeznék a végére..
azért nem semmi persze... -
Oliverda
félisten
Már tűkön ülök!
-
Yc00n
csendes tag
érdeklődve várom a történet folytatását remélem happy end
-
RexpecT
addikt
Én ezért nem szeretek használt cuccot venni, pláne ha nincs rá garancia...
Várom a folytatást ! -
divergens
tag
várom én is folytatást, hogy milyen szerephez jutottak a hústornyok
üzleteltem már én is itt ph!-n, adtam, vettem..gari mentes cuccot még nem vettem..a mostani laptopom is itt vettem, a múlthéten elszált benne a ram....majd gariztatom..
[Szerkesztve] -
woodpaul
őstag
Köszönöm az érdeklődést!
Esetleg azután, ha lement a teljes írás, összegyűjthetnénk, milyen elővigyázatosságokkal lehet elkerülni a hasonló helyzeteket.
Szabesz:
Leírnád röviden, mi történt? -
adalbert1
veterán
Érdekes írás, kár hogy ilyen férgek is léteznek a világban...
Mintha már olvastam volna vmelyik. topicban a storydat, de sajnos nem emlékszek a végére, így kíváncsian várom a folytatást...
Remélem a szart is kiverték belőle (habár ezt úgyse írnád le, mégha így is történt volna). -
Szabesz
őstag
Kíáncsi vagyok a végére, hamár én is hasonló átverés áldozata lettem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Hétfő: Munka és kutatás Sokáig aludtam. Felkeltem, megnéztem a „nagy átverős” témát,...
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest