Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ollie
    MODERÁTOR

''Mivel az ápoló személyzet, és a felszerelés is kevés...''

Az én nagymamám 9 napja halt meg az egyik kórházban. Szinte éjjel-nappal volt mellette valaki a családból (2 héten keresztül), és láttuk, hogy milyen is, ha ''kevés'' az ápoló.
    A helyzet az, hogy a baj nem az volt, hogy kevés az ápoló, hanem nagy ívben sz@rtak minden betegre, mégha szenvedett is. Ez nem légből kapott, egész nap bent voltak a nővérszobába, és ki sem mozdultak. E miatt az egyik idős, rokkant betegnél felfekvés alakult ki, gondolom abba halhatott bele. Még azt is hagyták, hogy akár több napig a saját ürülékében feküdjön. Persze, a családtagoktól a pénzt elfogadták, de csak akkor mentek oda a beteghez, ha vendége volt, hátha kapnak még pénzt.

Megvan a véleményem róluk, max az vígasztalhat, hogy mindegyikük a pokolban fog rohadni.

Nos, én megértem, hogy éhbérért dolgoznak, de akkor is csinálják rendesen a munkájukat, vagy menjenek kapirgálni a szemétdombra.
    Egyébként az orvosok sem voltak különbek, a vizit úgy folyt, hogy a kórterem ajtajából beszólt az orvos, hogy ''Minden rendben?'', aztán odébbállt. Persze a félig kómában fekvő 70-90 éves hölgyek nem is igazán hallották a kérdést.

Ja, és ez Budapesten történt, nem pedig egy vidéki, eldugott kórházban.

[Szerkesztve]

• ollie
    MODERÁTOR

Tévedsz. A pesszimista ember mindenben a rosszat látja, még ha jobb is történik annál, mint amire számított. Tapasztalat. ;)

Új hozzászólás Aktív témák