Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos1988
addikt
S most hany szerver szolgalja ki a Ph!-t (logout es tarsait, mindegyik oldal ala 1-1?) es milyen parameterekkel rendelkeznek? Csucsidoben mennyire terheltek a rendszerek? Gondolom leginkabb a forum (sql, adatbazis muveletek) izzasztja a procikat? Erdekelne a tema, mert epp aktualis lehet
-
szatocs
őstag
válasz
venember83 #6 üzenetére
Igen, ez engem is érdekelne. Ahogy minden más is, ami PH! történelem.
-
keopsz
HÁZIGAZDA
fú, nemtom, végül készült-e hír/cikk belőle, de anno, emléxem, csomó képet lőttem a mostani speedshop emeleti előterében, amikor parci kézfog a dtk szervervas árnyékában, és megköszön - szponzorcucc volt az is.
(lehet, teszek be róla képet, ha megtalálom..
)
-
REDeath
őstag
vamelyik nap, pont ezt kérdeztem azonnali kérdések-nél hogy mitől állt be a PH
mostmár tudom -
Male
nagyúr
Valamelyik PH!-s háztesztben volt! Mármint hogy nem fért bele a házba, fotókkal illusztrálva... ott meg lehet nézni, és asszem a topicjában ki is tárgyaltuk! (vagy a SiS referencia lap tesztelésnél volt, hogy ugyan akkora, mint a régi PH! szerver lapja??? Már régen olvastam
)
-
AlBundy
aktív tag
Végre megvan: [link]
Ezek kimaradtak a cikkből.
( 4-en vagyunk)
[Szerkesztve] -
duracell89
senior tag
Tökjó!
Picit részletesebben még jobb lenne. :>
-
VladimirR
nagyúr
válasz
cskamacska #16 üzenetére
azaz
ezek szerint nem csak en hulytulok, hanem mar ketten vagyunk (ALI_G-vel harman) -
Panther
HÁZIGAZDA
Ma is volt lassulás? Mert amennyire időm engedte, néztem az új finomhangolás eredményét, és jónak tűnt.
Más is így látta? -
VladimirR
nagyúr
lehet hulyulok, de valami olyan remlik, hogy eccer volt egy tobb gepbol allo szerver''park'' is
-
Wolverine
félisten
Tuningolt szerver
Na ez azért szíven ütött, bár én még emlékszem azokra az időkre, amikor PH-s cikk született arról, hogy moddoljunk hardvert
-
csabika25
aktív tag
Parci!
Szerintem írd majd meg a szerkesztőségek történetét is! Szerintem az első helyről még megvannak a fényképek, ahogy bekábeleztük. -
elit_hun
őstag
Jó cikk, gratz
Egyre több dologra derül fény
Csak ezek a mostnai lassulások ne lennének...
-
D4rkm4n
őstag
Pontosan milyen és hány HDD rögzíti az adatokat?
-
venember83
nagyúr
válasz
venember83 #6 üzenetére
nemtom masnak hogy megy, de jelenleg borzasztoan lassu a PH!, ''the server is taking too much time to respond blablabla'' meg erdekesen bejott tiszta php-kod az egesz lap
Tudom, h nem jo helyen jelzem, de hatha erre jar 1 illetekes...
-
venember83
nagyúr
Idopontokat lehet tudni (vagyis megosztod velunk
), h mikor melyiket allitottatok szolgalatba?
-
raczger
őstag
mostmár végre valóban gyorsabb lett a PH!, és reméljük így is marad mert a tegnap és a tegnapelőtti lassúság az borzasztó volt
-
Yushchenko
őstag
Intel-AMD barátság
pfff ilyen nem létezik -
bnss
veterán
Szép kis történet, de szvsz kicsit velős!
Sok iskert az új szerverhez! -
SAMYka
senior tag
Az 1.0-ról és a 2.0-ról irhatnál bővebben hogy mégis milyen vasak voltak ezek, mert ha jól vettem ki akkor ezek már ''offline'' üzemmódban vannak. Értem hogy a jelen pillanatban müködőről nem lehet irni de arégiek érdekelnének
-
ALI_G
veterán
ezt is jó tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Jelen írás a szervertörténelmünkön szalad végig, a kezdetektől a napjainkig, szóval egyfajta...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 03.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest