Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TompapaTM

csendes tag

válasz tildy #36 üzenetére

Jól van, Tildy, pontosítok. Kicsit már túlzásokba estem. Nem hiszem, hogy hazudtál, bár tényleg úgy írtam... :B
    Autós is van hülye elég, de arányaiban a motorosok messze vezetnek. Sokat ülök autóban, mint Bíborköpenyes Bajnoktól el is várható. Nem sofőr vagyok ugyan, de azért naponta átlagban 150km biztosan megvan, a nagyja itt, a Nagyfaluban. Nagy autó, nagy forgalom, ahogyan kell. Csimasz a párom, de a kis motorozóbajnok Norbi nem az én ágyékom gyümölcse, hanem az exférjé. Azért elmondtam neki is a magamét, hiába nem ő volt hibás. Lehetett volna, az alapján, amit motorral művelni szokott. Kisebb csoda, hogy a balesetkor éppen volt rajta bukó! Na, mindegy.
    Még nem öltem motorost, bár sokszor lenne kedvem. Igaz, némely autóst is szívesen meghempergetném a kocsija orrán, hadd okuljon... Sajna, jóben kell lennem a rendőrséggel, mint Batman kollégámnak is, különben megnehezítenék a munkámat ;)

• eastsider

nagyúr

válasz tildy #34 üzenetére

Tesóm ment 60-70-el robogóval, és hirtelen megállt előtte 1 autó, nem vette észre
    térd törés, ˙comb törés (állítóklag naon durván állt a lába, majdnme nyílt törés súllyal húzták le a lábát) lapocka törés, szerencse, h más nem, komolyabb dolog nem történt vele... felépülés: fél év (ugye munka utána WTF)

• TompapaTM

csendes tag

válasz tildy #34 üzenetére

Én elütöm azt, aki a tükrömre vadászik, illetve kocogtatja a kocsim oldalát. Már behorpadt egy helyen egy koppanó kormánytól - biciklis volt, gondolta a kocsim mellett ő is bekanyarodik, és nem sikerült neki... :((( Elvittük kórházba, nem reklamált, a hibáját elismerte.
    Javaslom, menj ki a bármeylik körútra. Csak dudálj rá arra a mocisra, aki szlalomozik a kocsik között és egyáltalán szabálytalankodik; el fog fáradni a kezed. Kertvárosban lakom, minden esete minimum 2-3 hülyegyerek elzúg az ablakunk előtt hatvannal, sisak nélkül. A nulláson is személyesen láttam egy motorosbalesetet, ahol egy sportmotoros aprította fel magát: minimum 10 új izületet szerzett a szalagkorlátnak csapódva. Úgy hallottam bele is halt. Amikor mi odamentünk, hogy él-e még, éppen csak mozgott. Előzmény: 140-nel MO-on cikk-cakkban kerülgette az autókat, köztük engem is. Villogott, integetett, hogy takarodjak előle a belső sávból (100-zal mentem :B ), de mivel nem tudtam félrehúzódni egyből, berobbant az agya. Addig ügyeskedett, hogy valahogy csak megoldotta jobbról. Kocsim hátulját és orrát majd elkaszálta, közben jött a szokásos, motoros középső ujj felemelése. Ezután ugyanígy tovább a többi kocsi között. Mondtam is a Csimasznak: ''Az ilyenek döglenek meg az első kanyarban!'' Kanyar nem jött, csak sávlezárás. Ahogy vissza akart tekerni a belső sávba, elkapta az előtte lévő autó sarkát, zakózott egyet, a motorja beleállt egy másik autó oldalába, ő meg mint batman, neki a szalagkorlátnak. A forgalom állt, mindenki szörnyűlködött, hogy mekkora hülye volt a kölyök, mert úgy ment mint állat... Meghalt, úgy tudom. Ezek személyesen átélt élmények. Nekem nem kell elővenni az unokatesóm húgának barátnőjének fiújának nagybatyjának haverját példának. :P
    A motorosok többsége keresi a bajt. Amikor megkapják, nem védi őket semmi, csak egy kis protektoros börruci (jó esetben), meg egy bili a fejükön... Mit lehet tenni az olyanokkal, akiknek kell a fájdalom?! :O

• Csimasz22

csendes tag

válasz tildy #14 üzenetére

Ha nem láttam volna hatszor kiterítve a gyerekemet és nem éltem volna át azt az ''élményt'', hogy háromszor remegek az életéért, akkor biztosan nem lennék paranoiás...
    A motorokkal nincs bajom, csodaszépek; én is szeretnék egy robogót.... :))

• TompapaTM

csendes tag

válasz tildy #20 üzenetére

Ja igen, megnéztem a linkeket. A Sportmotor által közzétett adatok nagyon impresszívek, az ő újságukban ezek mutatnak jól, mivel motorosok veszik.
    A linkelt oldalon lévő képen a motoros két sáv között halad az autók között, mert ő ott még ''tök jól elfér''. Jellemző. Én meg szedegessem össze a türöm - ha kikerülnék egy kátyút, illetve segítsem ki a mellettem haladó autó alól, ha beesik - mikor ráhúzom a kormányt, ha a holtteremben van.

• TompapaTM

csendes tag

válasz tildy #22 üzenetére

Azt hiszem, eljött az idő, hogy a Bíborköpenyes Bajnok is közbelépjen, mivel az ő küldetése a közúti forgalomban rendet tenni.
    Hogy nem a motorosok a hibásak a balesetek nagy százalékában? Hm... ezt csak valami szofista hülye statisztikus hozhatta ki. A megfelelő statisztikai próbák és mintavételek használatával bármiből bármit ki lehet hozni. Ezért lett jó a szakdolgozatom is :DD
    A motorkerékpár már a kialkítása miatt is alkalmasabb a baleset okozására, főleg ha még hozzávesszük azt, hogy a motorosok a ''szabadság szerelmesei'', meg ilyesmi fazonok (kivételeknek respect). A Kreszkönyv szerint - amivel legszívesebben a robogósokat vágnám gigán a körúton - egy sávban egy kétnyomon vagy két egynyomon haladó jármű (Csimasz beleszólt: két keréknyomon és egy keréknyomon) haladhat, utóbbi értelemszerűen egymás mellett. Ennek ellenére ők haladnak mellettem is, bevágva elém, a kerékpársávon is, a járdán is, zöldnél keresztbe a zebrán is, esetleg az árokparton is, a leállósávokban meg kifejezetten élvezik a száguldást... Na, ezek után magyarázza meg a rendőr bácsinak, hogy ő nem hibás, hiszen neki vérzik az orra meg a térde, mert kivasaltam! Igen. Kivasaltam. A múltkor a körúton majdnem rámkenődött a hülye robogós, mert a terelővonalon haladva úgy gondolta, a Kamaz mellé már nem megy be, ezért besorol mögém, pont akkor, amikor fékeztem. A hátsó kereke is megemelkedett akkorát fékezett... Utána persze felmutatta a középső ujját, mikor a terelővonalon kielőzött, és pirosban kikanyarodott jobbra a Rákóczi útra. Ennyit a szegény motorosokról, akik úgy hullanak nyáron, mit a legyek. Megdolgoznak érte. Ezúton ígérem Tildynek és sorstársainak, amennyiben a tükröm közelébe kerülnek 5 cm-en belül a sávomban, átmegyek rajtuk, majd vissza is tolatok, utána pedig megvárom a zsarukat, és győzzön az igazság! ;]
    U.i.: Látok normálisan közlekedő motorosokat is chopper és túramoci kategóriában. Őket szeretem, néha még irígy is vagyok rájuk.

[Szerkesztve]

• peti85

senior tag

Sajnos ez a tényen nem változtat. Attól hogy nem Ő a hibás, attól még balesetet szenved. Ezért veszélyesebb a motor. Persze a szobában ülve is érhet baleset, csak kisebb az esélye.

Szerk.: Ja bocs most látom, hogy Te is odaírtad: ''Bár ez a vesedonorság témán vajmi keveset segít.''

[Szerkesztve]

HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX

• Sipi16

őstag

Ha az autós is a hibás te láttál már 600-as GSX-R-t 50-nel menni??? Mert a hangból ítélve 70-80 ha nem több. Vagyis esélyük nincs megállni ha előttünk valaki beastuzik. Ezért félek a motoron meg már a kocsiba is ha nem én vezetek.

Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...

• Sipi16

őstag

válasz tildy #17 üzenetére

Kevesebb gyalogos hal meg mint motros... Nem??? Lehet, hogy tévedek de szerintem idén a motorosok hullanak mint a legyek. Minden gazdagabb ember lerakja a korlátlant és repkednek az utakon. Másokat is veszélybe sodorva...

Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...

Új hozzászólás Aktív témák