- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ég veled, KEndre! :(
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Napkollektor - csak úgy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csimasz22
csendes tag
Szia!
Jaj, mennyiszer beszéltem rongyosra a számat a kis komisz kölykömnek!
De talán felfogóképességért többször kellett volna sorban állnia, amikor osztották...
Nem vagyok szigorú szülő -sajnos,- inkább lelkizős. Semmit sem tíltottam neki, de nem rejtettem véka alá, ha rossz véleményem volt a dolgairól!
Az orvosokkal viszont nem mertem fiatal, tapasztalatlan anyukaként vitába szállni (talán tiszteletből, talán önbizalmam nem volt..), pedig megelőzhettünk volna sok komoly betegséget.
Mamár nem vagyok ennyire naív, nem bízom feltétlenül abban, akinek diplomája van...
A gyerekem életét kockáztatták, előttem egy életre leszerepeltek!!! Természetesen nem minden orvosra értem ezt; van jó tapasztalatom is!!!..
Új hozzászólás Aktív témák
lo Talán néhány évtized nyugalomra vágytak odafenn, ezért küldték közénk, és született meg...
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Google Pixel topik
- Dark Souls sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -35% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest