- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
bolondember #34 üzenetére
Igen. Te is lokod a propagandat, ''merhogy az apple minden szart elad''. Hat ugylatszik sikeresen, szarra buknak az emberek.
$40 havonta? Na ne nevetettes, a legtobb amerikai $40-120-at fizet a havi elofzietesert havonta, $40 az loszar egy honapban. Mintahogy egy normlais telefoner kiadni $4-5-600-at.
Tudod, nem sok ember el az Mp3-lejatszos csengohanggal /ami marpedig nagyon hianyzik.../
A BT-vel semmi gond nincs, viszont szeretnem tudni, viszont hany iPhone-al volt dolgod az elmult honapban, vagy Te is csak divatbol dobalod a szart, mint az osszes anti-Apple propagandas ember, vagy mint a sok lajoska a Microsoftra? /Nemlattam/fingomsincshogymukodik/biztoscsakszarlehetmer'apple'/.
De tudod mit /nem erdeke hiszel-e nekem vagy sem/, itt ahol eddig a legtobb iPhone-t eladtak, kb 4-5 rossz velemenyt hallottam/olvastam, abbol a parszazezerbol amit eladtak.
Szoval annyira szar csak nem lehet.
ps: $40 dollaros havi elofizetes...emberek, Magyarorszagon hany ember fizet 7500-8000FT-ot egy elofizetesre ugy, hogy abool 4-500 perc ingyen lebeszelheto? Hetvegen ingyenes halozaton belul? /Biztos vannak/?/ de itt az USA-ban, ez a legalapabb es legolcsobb csomag es kurvara megeri.
ps2: Kerlek nem kell iPhone-t venned, csak eloszor legyenek tapasztalataid azon kivul amit a szennylapokban olvasss es utana irj. Thx. -
tiv83us
veterán
válasz
bolondember #28 üzenetére
''-drága
-túlhájpolt
-árához képest szűk szolgáltatás kínálat
-erősen szolgáltatófüggő...''
Draga: Attol fugg hol nezzuk. Magyarorszagon, magyar fizetesekhez kepest az. Engem nem erint.
Tulhajpolt: Nem ertem.
Szuk szolgaltatas? Igen, nem tokeletes, de folyamatosan dolgoznak a frissiteseken.
Szolgalat fuggo? A Cingular /Mostmar AT&T/ a Verizon Wireless elott a legmegbizhatobb tarsasag, nagyonjo lefedettseggel rendelkezik es az elofizetesi koltsegeik is kedvezoek.
Igen vannak vetelytarsak, mint ahogy az iPod-nak, igy az iPhone-nak is vannak/lesznek.
Persze biztos joval olcsobban, de mint az iPod ''ellenfele'' a Zune, ugyanugy belefognak bukni, mivel az Apple ''sajnos'' eros a piacon es az iPhone es az iPod igenis jo.
Ezt a hiperhajpolast tenyleg kifejthetned, ezt a szot nem ismerem, shame on me.
Lehet draga, lehet, hogy tulhajpolt /fingom sincs mit jelent/, de telitalalat, mint ahogy azt az eladasi statisztikak is mutatjak. En kiprobaltam, nekem elmeny volt. Be is szerzek egyet, ahogy lejar par honap mulva a Sprint-nel az elofizetesem. -
tiv83us
veterán
válasz
bolondember #20 üzenetére
Toled is kerem, hogy fejtsd ki bovebben. Munkahelyemen kb 15-20 ember boldog tulajdonosa az iPhone-nak es senki nem panaszkodott meg semmifele lehuzasra. Az egyeduli panasz eddig az volt, hogy a virtualis keyboard egy kisse alulmeretezett a jomunkaskeznek
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Robotporszívók
- BestBuy topik
- Windows 11
- Milyen monitort vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- utolsó darab 20.000Ft/szett - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest