Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
- 

bolondember MODERÁTOR ''Te is lokod a propagandat, ''merhogy az apple minden szart elad'''' - nem ezt mondtam. én azt mondtam, h a tudásához képest nem kicsit drága. nem rossz készülék, de én úgy érzem, h ez a készülék nem ér ennyit (hozhatnám fel a konkurrencia jóval nagyobb tudású készülékeit, akár jóval olcsóbban is) 
 ''Tudod, nem sok ember el az Mp3-lejatszos csengohanggal /ami marpedig nagyon hianyzik.../'' - Tudod, a mobiltelefonboom legelején mindenkinek ilyen kis egyszólamú prüntyögése volt (amikor még a rezgésért súlyos tízezreket kellett fizetni, és a készülékek 20%-a ha rezgett ->T10, A2618, 3210 ideje), és volt olyan élményem, h a másfél órás utazás alatt 13szor néztem a telefonomra, mert nem egy embernek volt ugyanilyen csengőhangja, mint nekem...
 ''vagy Te is csak divatbol dobalod a szart'' - nem. egyszerűen a szolgáltatáskínálat/ár arány szvsz khmmm, nem a legjobb
 ''ps: $40 dollaros havi elofizetes...emberek, Magyarorszagon hany ember fizet 7500-8000FT-ot egy elofizetesre ugy, hogy abool 4-500 perc ingyen lebeszelheto? Hetvegen ingyenes halozaton belul? /Biztos vannak/'' - én is köbö 8k-t fizetek egy hónapban, de 2 előfizetésre, összesen 4*1000 perc hálón belül és mazzagos irányba, illetve 200 sms van benne havonta...
 ''ps2: Kerlek nem kell iPhone-t venned, csak eloszor legyenek tapasztalataid azon kivul amit a szennylapokban olvasss es utana irj. Thx.'' - ha úgy véled, h a 2 legrégebbi mobiloldal (na jó, amiket én ismerek itthon) szennylap (és itt az egyik, ugyebár a Mobilaréna, a PH, ha szabad azt mondanom teljes mértékben integrált testvéroldala), akkor igazad van.
 Tudod, nézegettem régebben az Ipodokat, meg kell hagyni, tényleg guszták - csak az árcettli, az nem az igazi - ha két lépést teszek balra bzw. jobbra, sokkal nagyobb szolgáltatáskínálatot találok, ugyanazon a polcon (na jó, nem Apple boltban).
 Tudom, nem kötelező megvenni.
 Tudom.
 Engem az zavar a leginkább, h orrba-szájba dícsérik, revolutionary, reinvented, satöbbi, aztán közben meg ''csak'' jó...
 ps.: tudod, ez az egész vita olyan szagú, mintha egy félalmafanatikus vitatkozna egy almaszkeptikussal... lásd még parttalan vita... amivel nincs gond, csak ne menjen el egyikünk se a flém irányába... 
- 

JoeYi őstag én nem értem miért próbálsz győzködni itt minket. Mi nem érthetjük milyen az élet odaát, és bár nemismerem az életutadat, de úgy érzem te már nem érted milyen az élet ideát. 
 Amit tudok, hogy itt 60akárhányezer a minimálbér, és amerikában 3-4 több (ezt tényleg nem tudom). Egyértelmű, hogy számunkra (Magyarországi magyarok) nehezen érthető az Apple árazása, de amerikában az elmondásod szerint teljesen oké.
 Ez olyan dolog, mint pl a játékok ára. Mármint a szoftvereké. Az USA és a nálunknál fejlettebb országokhoz vannak árazva, ahol tényleg nem nagy kunszt havi 1-2 -t megvenni. Területileg meg ugye nem lehet árat csökkenteni, mert akkor a fél világ ide járna vásárolni.
 ui.: a ps magyarul ui
- 

bolondember MODERÁTOR szerintem nem csak Mo-i viszonyokhoz képest drága... 
 De aztán lehet, h csak én nem adnék ki egy telefonért egy darabban 500$-t (jól emlékszem ugye, h ennyi a 3,3 gigás?), majd havi szinte min 40$-et...
 Szűk szolgáltatás:
 értem ezalatt a ''gyenge'' BT-t, MP3 csengőhang TELJES hiányát, a gari lejárta után házilag nem cserélhető akksit (és ez az akksi IGEN hamar meg fogja adni magát - ha kihasználod (és miért ne tennéd) a képességeit), többek között...
 Eladási statisztikák: erre csak annyit mondok, h felhozhatnám a ''legyek''-esetét, de ehelyett ennyit mondok: sokan megvették a hájp (hype) miatt, aztán jópáran már morgolódnak, h nem azt kapták, amit ígértek... Merthát, azt mindenkinek el kell ismerni, h marketingben a harapott almás csapat a topon van kegyetlenül, a kakit is el tudnák adni több millió embernek...
- 

bolondember MODERÁTOR mielőtt elkezdődne a flém, a SAJÁT véleményem fejtem ki: 
 -drága
 -túlhájpolt
 -árához képest szűk szolgáltatás kínálat
 -erősen szolgáltatófüggő...
 -tény és haló, h itt is volt teszt, de azt nem nevezném tesztnek, ahol egy TELEFON legfőbb (ugyebár a telefonálás lenne az) funkcióját nem tudják kipróbálni, tehát a bemutatón is javarészt el voltak tőle ájulva, de (lehetőleg objektíven szemlélve) ez a készülék tényleg szép, elegáns, elég ''új'' a kezelőfelülete, na de ennyi zséért...
 Nézd meg a megjelenő vetélytársakat - mind nagyságrendekkel olcsóbb nagyobbb szolgáltatáskínálattal...
 de persze ez saját véleményem...
 ui.: és akkor a hiperhájpolást fel se hoztam... 
- 

péter007 senior tag Hello 
 Nem tudom hogy olvasol-e más haasonló oldalakat mint a ph?
 Az egyiken volt egy teszt és kiderült hogyha ki akarod cserélni az iphone akkumlátorát, ami valljuk be egy idő után ehasználódiki akkor majd nézhetneka kollégáid hogy nem tudják saját maguk kicserélni! De ez még nem is olyan nagy gond hogy csak az apple cseréli a legnagyobb pofátlanság az hogy a csere idejére még bérelhetsz is egyet!
 És a hangsúly itt van: bérelhetsz, ha már kifizetek ennyit egy ilyen cuccért befosik az aksi akkor az a minimum hogy ingyen adjanak egy cserekészüléket a javítás idejére...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- EAFC 26
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Monitor hiba topik
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő