Új hozzászólás Aktív témák

• tiv83us

veterán

válasz bolondember #34 üzenetére

Igen. Te is lokod a propagandat, ''merhogy az apple minden szart elad''. Hat ugylatszik sikeresen, szarra buknak az emberek.
    $40 havonta? Na ne nevetettes, a legtobb amerikai $40-120-at fizet a havi elofzietesert havonta, $40 az loszar egy honapban. Mintahogy egy normlais telefoner kiadni $4-5-600-at.

Tudod, nem sok ember el az Mp3-lejatszos csengohanggal /ami marpedig nagyon hianyzik...:U/
    A BT-vel semmi gond nincs, viszont szeretnem tudni, viszont hany iPhone-al volt dolgod az elmult honapban, vagy Te is csak divatbol dobalod a szart, mint az osszes anti-Apple propagandas ember, vagy mint a sok lajoska a Microsoftra? /Nemlattam/fingomsincshogymukodik/biztoscsakszarlehetmer'apple'/.

De tudod mit /nem erdeke hiszel-e nekem vagy sem/, itt ahol eddig a legtobb iPhone-t eladtak, kb 4-5 rossz velemenyt hallottam/olvastam, abbol a parszazezerbol amit eladtak.
    Szoval annyira szar csak nem lehet.

ps: $40 dollaros havi elofizetes...emberek, Magyarorszagon hany ember fizet 7500-8000FT-ot egy elofizetesre ugy, hogy abool 4-500 perc ingyen lebeszelheto? Hetvegen ingyenes halozaton belul? /Biztos vannak/?/ de itt az USA-ban, ez a legalapabb es legolcsobb csomag es kurvara megeri.

ps2: Kerlek nem kell iPhone-t venned, csak eloszor legyenek tapasztalataid azon kivul amit a szennylapokban olvasss es utana irj. Thx.

Új hozzászólás Aktív témák