- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
bolondember #34 üzenetére
Igen. Te is lokod a propagandat, ''merhogy az apple minden szart elad''. Hat ugylatszik sikeresen, szarra buknak az emberek.
$40 havonta? Na ne nevetettes, a legtobb amerikai $40-120-at fizet a havi elofzietesert havonta, $40 az loszar egy honapban. Mintahogy egy normlais telefoner kiadni $4-5-600-at.
Tudod, nem sok ember el az Mp3-lejatszos csengohanggal /ami marpedig nagyon hianyzik.../
A BT-vel semmi gond nincs, viszont szeretnem tudni, viszont hany iPhone-al volt dolgod az elmult honapban, vagy Te is csak divatbol dobalod a szart, mint az osszes anti-Apple propagandas ember, vagy mint a sok lajoska a Microsoftra? /Nemlattam/fingomsincshogymukodik/biztoscsakszarlehetmer'apple'/.
De tudod mit /nem erdeke hiszel-e nekem vagy sem/, itt ahol eddig a legtobb iPhone-t eladtak, kb 4-5 rossz velemenyt hallottam/olvastam, abbol a parszazezerbol amit eladtak.
Szoval annyira szar csak nem lehet.
ps: $40 dollaros havi elofizetes...emberek, Magyarorszagon hany ember fizet 7500-8000FT-ot egy elofizetesre ugy, hogy abool 4-500 perc ingyen lebeszelheto? Hetvegen ingyenes halozaton belul? /Biztos vannak/?/ de itt az USA-ban, ez a legalapabb es legolcsobb csomag es kurvara megeri.
ps2: Kerlek nem kell iPhone-t venned, csak eloszor legyenek tapasztalataid azon kivul amit a szennylapokban olvasss es utana irj. Thx.
Új hozzászólás Aktív témák
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest