Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
''Te is lokod a propagandat, ''merhogy az apple minden szart elad'''' - nem ezt mondtam. én azt mondtam, h a tudásához képest nem kicsit drága. nem rossz készülék, de én úgy érzem, h ez a készülék nem ér ennyit (hozhatnám fel a konkurrencia jóval nagyobb tudású készülékeit, akár jóval olcsóbban is)
''Tudod, nem sok ember el az Mp3-lejatszos csengohanggal /ami marpedig nagyon hianyzik.../'' - Tudod, a mobiltelefonboom legelején mindenkinek ilyen kis egyszólamú prüntyögése volt (amikor még a rezgésért súlyos tízezreket kellett fizetni, és a készülékek 20%-a ha rezgett ->T10, A2618, 3210 ideje), és volt olyan élményem, h a másfél órás utazás alatt 13szor néztem a telefonomra, mert nem egy embernek volt ugyanilyen csengőhangja, mint nekem...
''vagy Te is csak divatbol dobalod a szart'' - nem. egyszerűen a szolgáltatáskínálat/ár arány szvsz khmmm, nem a legjobb
''ps: $40 dollaros havi elofizetes...emberek, Magyarorszagon hany ember fizet 7500-8000FT-ot egy elofizetesre ugy, hogy abool 4-500 perc ingyen lebeszelheto? Hetvegen ingyenes halozaton belul? /Biztos vannak/'' - én is köbö 8k-t fizetek egy hónapban, de 2 előfizetésre, összesen 4*1000 perc hálón belül és mazzagos irányba, illetve 200 sms van benne havonta...
''ps2: Kerlek nem kell iPhone-t venned, csak eloszor legyenek tapasztalataid azon kivul amit a szennylapokban olvasss es utana irj. Thx.'' - ha úgy véled, h a 2 legrégebbi mobiloldal (na jó, amiket én ismerek itthon) szennylap (és itt az egyik, ugyebár a Mobilaréna, a PH, ha szabad azt mondanom teljes mértékben integrált testvéroldala), akkor igazad van.
Tudod, nézegettem régebben az Ipodokat, meg kell hagyni, tényleg guszták - csak az árcettli, az nem az igazi - ha két lépést teszek balra bzw. jobbra, sokkal nagyobb szolgáltatáskínálatot találok, ugyanazon a polcon (na jó, nem Apple boltban).
Tudom, nem kötelező megvenni.
Tudom.
Engem az zavar a leginkább, h orrba-szájba dícsérik, revolutionary, reinvented, satöbbi, aztán közben meg ''csak'' jó...
ps.: tudod, ez az egész vita olyan szagú, mintha egy félalmafanatikus vitatkozna egy almaszkeptikussal... lásd még parttalan vita... amivel nincs gond, csak ne menjen el egyikünk se a flém irányába...
-
JoeYi
őstag
én nem értem miért próbálsz győzködni itt minket. Mi nem érthetjük milyen az élet odaát, és bár nemismerem az életutadat, de úgy érzem te már nem érted milyen az élet ideát.
Amit tudok, hogy itt 60akárhányezer a minimálbér, és amerikában 3-4 több (ezt tényleg nem tudom). Egyértelmű, hogy számunkra (Magyarországi magyarok) nehezen érthető az Apple árazása, de amerikában az elmondásod szerint teljesen oké.
Ez olyan dolog, mint pl a játékok ára. Mármint a szoftvereké. Az USA és a nálunknál fejlettebb országokhoz vannak árazva, ahol tényleg nem nagy kunszt havi 1-2 -t megvenni. Területileg meg ugye nem lehet árat csökkenteni, mert akkor a fél világ ide járna vásárolni.
ui.: a ps magyarul ui
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Revolut
- Nem is gondolnád, hogy milyen komplex külső akkut gyártani
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest