Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cizoe
őstag
Részemről:
1. Fél éve használok egy Creative zen V / 1gb pléjert 16órát írnak minden világítás off, és mégis 14-20at visz ha ügyes vagyok. Persze világítással, számváltáskor. SP2 mp3 pléjerként felismeri, nincs iTunes gond (tudom hogy van rá más mód de akkoris), az Itunes meg azért egy nulla meg a Quicktime kisöccse is , hogy win alatt ezek ocsmányul megeszik a memót. Nekem egy Itunes ne zabáljon 34 megát a ramból ha mp3at játszok csak vele..
2. a zen-t fél éve vettem 20kért cakkpakk (most már csak 16 999 Ft), Pixmanian, ahol most is egy Shuffle kerül ugyanennyibe 18 999 Ftba + ehhez még jön a 2500 hazaút. És azért nem egy kategória. Creativeban hangminpségben is jobban megbízok, és tudásban se eb kutya.
Szóval Creative Zen V 1gb: 16 999 Ft
Apple Ipod Shuffle (az új persze) 1gb: 18990 Ft
3. Ez az Apple úgy fogja fel a zenét mint a Sierra a Steam-jével a játékot... Nem teccik
Nem ajánlott
[Szerkesztve] -
cizoe
őstag
Szia!
1. Jó kis leírás!
2. Miért van szinte minden mondat után felkiáltójel?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Intel Core i9 12900K 16mag/24 szál BOX új, bontatlan processzor garanciával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest