Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
ma épp valami ilyesmire fogok menni, és tudom, hogy gázos, hogy nem találkoztam még vele, pont a találka előtt kavarodott be az egész ennyire

EQMontoya: az iwiw nem zavar, inkább bekavart, hogy onnan nem szedett le, sőt semmit nem változtatott meg, szóval mi van, ha nem is vert át vagy nem is tudom? szóval utána akarok járni a dolognak és egyszer, s mindenkorra lezárni ezt a témát... ma vagy valamikor a közeljövőben fogok újabb infókat kapni róla...
Montesz: tudom, hogy nem lehet így ismerkedni, meg hasonlók, de ez így alakult. Az előzményben írtam ,hogy véletlenül vettem fel, szóval azt sem mondhatjátok, hogy MSN-en akartam csajozni... csak így alakult... sajnos
Dabadab: hehhe, én is ezt terveztem még... de most már vagy megszivatom, vagy leszopatom magam vele... vagy egyik vagy másik... bántani annak ellenére se akarom, amit csinált, de ha megérdemli, emg fogja kapni a magáét... ha meg kiderül, hogy valami gebasz volt a dologban és nem ő a hibás... akkor jön a szopás XD
Wolverine: mondom, nem zavar, nem ez a baj... csak ez a bizonytalanság... mi van ha mégis akart valamit? monodm, ennek most már utánajárok egyszer és mindenkorra...
Vamp: neked meg igazad van, pont ezért akarok az egésznek utánajárni...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő