Új hozzászólás Aktív témák
-
TheDragon007
senior tag
válasz TheDragon007 #37 üzenetére
Ez meg is lenne. Remélem nem hagy újra cserben az imageshack... azt hittem, hogy az megbízható tárhely, de látom nem árt több helyre is elmenteni a fontos fotóim.
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha
-
TheDragon007
senior tag
A képek nem működnek az imageshack miatt, megpróbálom mihamarabb újra feltenni őket.
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha
-
TheDragon007
senior tag
Feltettem a folytatást, címe: Első napjaim Skóciában. Cheers!
-
-
tacsk0
aktív tag
Hello
Erdekes cikk, de jo!!
Udv tacsek
-
Solten
őstag
-
TheDragon007
senior tag
Azért a következő részre is kell hagynom a képekből
A Csalagutat pedig átaludtuk - nem volt nehéz, ugyanis egy vonatban zötyögő autó nem túl érdekes dolog belülről, kiszállni és le-föl császkálni meg nem ajánlott a vonatban, mert ha valaki esetleg mégse húzta be a kéziféket...Solten: Kösz a tippeket
tocsa: Annak idején én is terveztem Mo.-gal főiskola tekintetében, de nem bántam meg hogy Dánia lett belőle[ Szerkesztve ]
-
Solten
őstag
válasz TheDragon007 #26 üzenetére
Vidd el a bevásárlóközpontokba... Na jó, viccen kívül:
- Granton "beach" vagy egyéb tengerparti rész (valójában öböl, de ez mellékes)
- Leith Docks: Royal Yacht Brittania
- Royal Botanic Garden
- Holyrood Park
- Nemzeti Múzeum
- Calton Hill (meg nem voltam, terv)Saor Alba
-
Timyyy
őstag
Mééég sok sok képet!! ÉS nagyon jó kis írás!
Személy szerint a csalagútra kíváncsi lennék ha tudtál ott fényképezniOsztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
VoDaFoNe
aktív tag
Irány Skócia!
De csak nyáron. Jólesz. Várom.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
tildy
nagyúr
válasz TheDragon007 #26 üzenetére
Jaja, jöhet
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
TheDragon007
senior tag
Rendben, püben jó lesz?
Solten: Te hova vinnéd el a bnőd, ha pár napra jönne Edinburghbe és már láttátok az Edinburgh Castlet?Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha
-
tildy
nagyúr
válasz TheDragon007 #1 üzenetére
Arról szeretnék tőled érdeklődni, hogy szlovákiai magyarként hogy kerültél el Dániába főiskolára, majd Skóciába Bár ez utobbit pár szóban összefoglaltad, mégis kíváncsi lennék rá.
Milyen lehetőségek vannak, mennyibe kerül az iskola, stb, stb[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Solten
őstag
-
TheDragon007
senior tag
-
Solten
őstag
válasz TheDragon007 #21 üzenetére
Nem vagyok ekkora mazlista. Ha van valami kerdesed Edinburgh-el kapcsolatban, kell help stb, allok rendelkezesedre.
Saor Alba
-
Solten
őstag
-
Retro11
senior tag
válasz TheDragon007 #18 üzenetére
Ja már értem . Szívesen fogom olvasni azt az írást is.
-
TheDragon007
senior tag
Szó szerint ezt mondta: Jó lenne, ha el tudnám magam emailezni hozzá.
Amúgy nem kell ennyire múlt időben beszélni, így is tartjuk a kapcsolatot - január vége előtt már repült is hozzám egy pár napra, húsvétra megint jön, de erről majd a következő részekben írok
-
Retro11
senior tag
válasz TheDragon007 #13 üzenetére
Ezt a mondatot nem értem.. "Írta már, hogy azt szeretné küldjem el magam emailben."
Na... Csak jelentett valamit az a leány, ha magaddal vitted a fehérneműjét.. Szegényke magányos...
[ Szerkesztve ]
-
Solten
őstag
válasz TheDragon007 #13 üzenetére
Ja, akkor vele beszelgettem online... Ha mar ilyen sok kozos van bennetek, a baratno is kozos...?
[ Szerkesztve ]
Saor Alba
-
CYBERIA
senior tag
válasz TheDragon007 #5 üzenetére
Úgy érted, hogy Lettországból való? Azok is jók
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
TheDragon007
senior tag
Hehe, nyáron majd az öcsikém jön
Retro11: Írta már, hogy azt szeretné küldjem el magam emailben... Mivel erre még nincs lehetőség, azt válaszoltam, hogy tőlem nyugodtan szórakozzon, belőlem csak egy van. De nyugodtan elmehetsz megvigasztalni, ha gondolod, nem szeretem amikor szomorkodik a lány
McClane: Sok szerencsét kívánok Magyarországhoz!
[ Szerkesztve ]
-
Solten
őstag
Nem ugy volt hogy nyaron jossz?
[ Szerkesztve ]
Saor Alba
-
Retro11
senior tag
Ott hagytad a messziségbe szegény leányt? Biztos szomorú...
Egyébként pedig "Good Luck"!
[ Szerkesztve ]
-
McClane
aktív tag
Nocsak én is Szlovákiából származok de én Magyarországon tanulok és tartózkodok jelenleg. Sok sikert kívánok Skóciához!
-
TheDragon007
senior tag
Arra gondolsz hogy mi olcsóbb itt mint Magyarországon? A forint árát tekintve, szerintem az elektronika jöhet szóba...
-
tothm
őstag
Skóciában szerintetek mi olcsóbb, mint itthon? Mit érdemes behozzni?
-
TheDragon007
senior tag
Hehe, ez jogos kérdés. Bnőm lett.
Többiek: A képeket nem tartottam annyira fontosnak, de ha már ennyire kéritek, keresek valamit az úton készültekből.
-
CYBERIA
senior tag
Jó hely Skócia is, de főleg Dániába mennék el. Århus sem lehet rossz.
Barátnőd magyar, vagy dán?APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
Geller72
veterán
Csatlakozom az előttem szólóhoz és hozzátenném, hogy nagyon levágtad a végét, rövid volt. Amilyen elánnal belekezdtél, olyan gyorsan megfeneklett a dolog. Az utolsó 30 órás utat egy mondatban elintézted. Mondjuk, ennyit jelent, ha valaki autópályán megy végig fél európán. Semmit nem lát szinte. Ha csak franciában lementetek volna 50 kilométert, több élményed lett volna, mint az összes 50 óra úton. De tudom, siettetek. Azért, ha lehet, egy kicsit húzd szét, tagold, adj több információt a fantáziánknak... Akkor jó lesz ez.
Üdv:
Geller -
félisten
válasz TheDragon007 #1 üzenetére
Kéééééphiáááány.
-
TheDragon007
senior tag
Első LOGOUTos megjelenésem, de azért nem kell kímélni a kritikától, amennyiben az építő jellegű. Köszi h elolvassátok!
mod: Helyesírási hibákat, ilyesmiket PÜben ha lehet! Köszönöm
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest