- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxi88
őstag
Egész jó bringa
mondjuk én a sárvédőt és a támasztót leszedném róla, mert azok annyira nem bejövősek, de amúgy örülök hogy még sem veszett el!
-
nem_tom
őstag
aki elkezdené dobálni a szeretett cangámat (bár én nem szeretek biciklizni), azt én is dobálnám kicsit.
am miért is nem volt a helyén, hová tűnt egy pillanatra? vagy csak kicsit beütött a sör és nem vettd észre?
vagy csak én nem vágtam le...
-
Ipse89
tag
A modding megtörtént, most már nem kell szürkével írni a hszeket
Ma jólenne tovább eljutni, ha mást nem akkor hozzányúlunk a titkos fegyverhez -
bacsis
Közösségépítő
De akkor egészísd ki a bejegyzésed is
-
bacsis
Közösségépítő
éreztem, hogy nem lesz mindenki képben
nahh akkor a Dave 2 így kezdődik:[link] ide már 386os volt ajánlott és EGA monitor...
Míg az előd, amiről meg van őrülve többek közt ipse89 pajtásom, az pedig ez ez még XT-n is eldöcög herkules megjelenítővelIpse89! Lassan átnevezhetnéd a topictod, mondjuk, megvicceltek, azzal hogy ellopták a bringámat, de a Dangereous Dave-t nagyon szeretem.. vagy valami ilyesmi, hogy ne kelljen OFF-olni ennyit
-
bacsis
Közösségépítő
jól elmentünk OFF-ba de akkor már én is:
ezzel csapatjuk már a 20MB-os HDD is működik benne...
erre kötöttünk rá egy origi IBM CGA moncsit, a maga 4 színével
büntet a játék...
De ugye senki sem a Dangereus Dave2-re gondol, amiben már a zombikat kellett lőnni shotgunnal?
Mert sok ember azt ismeri Dave-nek, miközben ugye az előd ez erről van szó...
Sajna a Dave II-t már nem bírja a vas... szegényen még a Stunts is akad, csumára le kell butítani a graffot hogy bírja...
De skacok akár hiszitek, akár nem.. akkora feelinget ad egy ilyen gépen a játszás -
Jhonny06
veterán
"pénzt"
?
-
-
Mit kell nézni a képen?
-
puttputt
őstag
Olyan '94-'95 környékén 3-4 játékot ismertünk infótanárunk révén:
Prince of Persia, Othello, Prehistorik 1-2, Dangerous Dave.Ezeket toltuk rengeteget... jól felszerelt kis géptermünk volt már akkor, igazi "monitorbaégős" programokkal.
Nagy élményt jelentett. A Dave-et nem szerettem, mert bár egész jól vittük, esély nem volt végigcsinálni. Habár, szintet azért...
Az volt még szuper, mikor megvertem az infótanárt Othello-ban, mert rendezett sulibajnokságot.
Persze, magát is benevezte, ő lett a "főellenség", "Bronz bácsi" (mert kifejezetten szoláriumozott bőre volt és még csak nem is...).
Lényeg, hogy levertem az öreget, 3:2-es arányú összesítéssel.
Nagy fegyvertény volt ez akkoriban.
Azóta sem Othelloztam. A "csúcson kell abbahagyni". -
Ipse89
tag
Igen előtte volt, mondani akartam, mikor ballagtunk hozzátok, aztán mikor beértőnk, a Dangerous Dave már elterelte a figyelmem
Látod, ezért hozom be hozzátok az udvarba a kecskét, ugyanúgy ahogy ha forras2-höz ,megyek(#3) Athlon64+ Nálunk " nem divat" biciklit lopni, volt hasonló eset, hogy vittek el biciklit a kocsma elől, de az elő is került, a tettessel együtt... Minden esetre, ez egy intő jel volt: Az ördög nem alszik.
(#4) szombatitomi (#5) puttputt (#6) Sweet Lou 6
: -
bacsis
Közösségépítő
Ezt ne m is mesélted este, gondolom még előtte volt, hogy megjöttem
-
Sweet Lou 6
addikt
Ennyit a fülei alkoholisták mentalitásáról... Jó hogy meglett.
-
puttputt
őstag
válasz
Peter Kiss #3 üzenetére
Igen, bármennyire is kedvező "mátrixú" PHüle, azért nem árt az elővigyázatosság,
amúgy sem.Jó, hogy ennyivel megúsztad.
Lehet, hogy a "poén" is oktató célzatú volt, habár azért annak is érdekes, való igaz. -
szombatitomi
senior tag
Huh, hát ez egyáltalán nem volt jó vicc. De lényeg hogy meglett.
-
Peter Kiss
őstag
Ha annyira fontos ez a drótkecske, akkor miért nem zártad le, vagy oda valahova?
-
Ipse89
tag
Még most sem térek magamhoz...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ma este, haverommal elmentem kicsit italozni, a helyi kocsmába, mondom bacsist megvárom, érkezik haza munkából az esti...
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Trollok komolyan
- Autóhifi
- Formula-1
- EA Sports WRC '23
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest