Hirdetés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takemoto
csendes tag
Nekem ilyen Szabl..... huh, majdnem kimondtam a nevét. Szóval ő rántott el fizika vizsgán 50ponttal és amikor bementünk haverommal pár ponttért, hogy biztos van még itt-ott, akkor nem engedett, sőt még le is vont tőlem 5, haveromtól meg 12 pontot... Ezen a vizsgán 100 hallgatóból csak 2 ember ment át
, de szerencsére sikerült az utolsó időpontban.
Elsőben én is találkoztam ilyen füzetes feliratkozós módszerrel, de azok csak a szabadon választható tárgyak voltak. Ahogy elnéztem sokan csinálták azt, hogy kihúztak másokat és felírták magukat...
Én végig szoptam az órarendekkel, hétfőn és pénteken mindig voltak gyakszis óráim
Most az utolsó félévem volt olyan, hogy csak 3 előadásom volt és semmi más, de az a 3 előadás is 3 különböző napon volt, de szerencsére így nem ütköztek. Nem tudom, hogy mikor végeztél, de manapság 1-1,5 éve semmilyen ütközés nem lehet. Még az előadások se ütközhetnek. Szívás az egész. Pedig régen volt olyan nekem, hogy 3 szimpla órába be volt sűrítve 2 dupla órás előadás és egy szimpla órás gyakorlat. ZH időszakban volt érdekes és élvezetes
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- World of Tanks - MMO
- Apple MacBook
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Drón topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest