Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Takemoto

csendes tag

válasz mephi666 #15 üzenetére

Nekem ilyen Szabl..... huh, majdnem kimondtam a nevét. Szóval ő rántott el fizika vizsgán 50ponttal és amikor bementünk haverommal pár ponttért, hogy biztos van még itt-ott, akkor nem engedett, sőt még le is vont tőlem 5, haveromtól meg 12 pontot... Ezen a vizsgán 100 hallgatóból csak 2 ember ment át :(((, de szerencsére sikerült az utolsó időpontban.

Elsőben én is találkoztam ilyen füzetes feliratkozós módszerrel, de azok csak a szabadon választható tárgyak voltak. Ahogy elnéztem sokan csinálták azt, hogy kihúztak másokat és felírták magukat...

Én végig szoptam az órarendekkel, hétfőn és pénteken mindig voltak gyakszis óráim :O Most az utolsó félévem volt olyan, hogy csak 3 előadásom volt és semmi más, de az a 3 előadás is 3 különböző napon volt, de szerencsére így nem ütköztek. Nem tudom, hogy mikor végeztél, de manapság 1-1,5 éve semmilyen ütközés nem lehet. Még az előadások se ütközhetnek. Szívás az egész. Pedig régen volt olyan nekem, hogy 3 szimpla órába be volt sűrítve 2 dupla órás előadás és egy szimpla órás gyakorlat. ZH időszakban volt érdekes és élvezetes ;] :DDD

Új hozzászólás Aktív témák