Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz j0k3r! #14 üzenetére

ezt a nevet nem hallottam már jópár éve, de kibírtam volna akár életem végéig is ;] az a fickó egy köcsög volt... de a másik sem volt gyenge (szegedi?), ő talán 50ponttal vágott el staton úgy, hogy a rosszul felírt képletét használtam zh-n és 0pontot adott arra a részre (holott azzal számolva jó lett volna a végeredmény meg a levezetés is tökéletes volt... más adott volna rá pontot, mert ő volt a hibás...), meg mellette minden mást is totál lepontozott... jó nagy paraszt volt... mindenki mást is szívatott rendesen...

#13: jaja, gamfos voltam... etr előtt is még vicces állapotok uralkodtak... az is megérne egy misét :) szó szerint vérre menő harcok voltak minden tanszék előtt, mert manuális módszerrel ilyen mappák voltak kirakva az adott tantárgyhoz tartozó gyakszik időpontjaival és oda írogathatta mindenki a nevét... persze amelyik tárgyakból durvább tanárok voltak, ott volt a nagy tolakodás... 1-2félévet szívtunk így haverommal, aztán sz@rtunk az egészre és utolsó napokban elindultunk minden tantárgyat felvenni a maradék időpontok egyikére :) persze itt is többen bundázni akartak és beírták magukat több helyre, hogy később még válogathassanak és akkor pedig törölgették magukat... oda kellett figyelni nagyon... néha a lustaságunk miatt sokkal nagyobb előnybe kerültünk, mint azok, akik küzdöttek a tömeggel az időpontokért :B

a legutolsó "soktárgyas" félévem így nézett ki :) pár tárgy azért egymásra lógott, de itt csak előadásokkal volt ilyen... azokra amúgy is csak zh-n mentem be... próbáltam általában úgy megoldani, hogy keddre-szerdára pakoljam a gyakszik nagy részét és így hosszú hétvégéim voltak...

mod: na, a képet átméretezte a bucket és így egy hányásnak látszódik... meg a jpg konverzió is bejátszott... sorry... az elosztás azért kivehető...

Új hozzászólás Aktív témák