Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
ezt a nevet nem hallottam már jópár éve, de kibírtam volna akár életem végéig is
az a fickó egy köcsög volt... de a másik sem volt gyenge (szegedi?), ő talán 50ponttal vágott el staton úgy, hogy a rosszul felírt képletét használtam zh-n és 0pontot adott arra a részre (holott azzal számolva jó lett volna a végeredmény meg a levezetés is tökéletes volt... más adott volna rá pontot, mert ő volt a hibás...), meg mellette minden mást is totál lepontozott... jó nagy paraszt volt... mindenki mást is szívatott rendesen...
#13: jaja, gamfos voltam... etr előtt is még vicces állapotok uralkodtak... az is megérne egy misét
szó szerint vérre menő harcok voltak minden tanszék előtt, mert manuális módszerrel ilyen mappák voltak kirakva az adott tantárgyhoz tartozó gyakszik időpontjaival és oda írogathatta mindenki a nevét... persze amelyik tárgyakból durvább tanárok voltak, ott volt a nagy tolakodás... 1-2félévet szívtunk így haverommal, aztán sz@rtunk az egészre és utolsó napokban elindultunk minden tantárgyat felvenni a maradék időpontok egyikére
persze itt is többen bundázni akartak és beírták magukat több helyre, hogy később még válogathassanak és akkor pedig törölgették magukat... oda kellett figyelni nagyon... néha a lustaságunk miatt sokkal nagyobb előnybe kerültünk, mint azok, akik küzdöttek a tömeggel az időpontokért
a legutolsó "soktárgyas" félévem így nézett ki
pár tárgy azért egymásra lógott, de itt csak előadásokkal volt ilyen... azokra amúgy is csak zh-n mentem be... próbáltam általában úgy megoldani, hogy keddre-szerdára pakoljam a gyakszik nagy részét és így hosszú hétvégéim voltak...
mod: na, a képet átméretezte a bucket és így egy hányásnak látszódik... meg a jpg konverzió is bejátszott... sorry... az elosztás azért kivehető...
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gumi és felni topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Gyúrósok ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest