- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
Új hozzászólás Aktív témák
-
TH448
csendes tag
Csapi007: viszont általában a PDA-k nagyobbak és nehezebbek is... Ezen kívül egy nyálcsorgató PDA (nekem az Asus p535 volt ilyen, az meg amikor utoljára néztem, még jócskán 100e fölött...). Egyébként ha azt nézed, hogy 60-krörül van a 8 gigás Samsung, akkor szerintem nem akkora lépés a wifi-hez, meg normális böngészőhöz képest, vagyis meg kell fizetni, ennyi.
almamaki: hááát, én is találkoztam amcsiból behozott cuccal, viszont annyiért sosem kapod meg... Amiket hirdetnek össze-vissza, az olyan 70e-körül (persze, ha nagybácsi behozza amcsiból az más...), és nekem kellett számla, úgyhogy majdnem ugyanott vagyunk... Jah, és ahogy olvastam, nem túl rég még nagyon húzták a szájukat az Apple képviseletnél, ha bevittél amcsiból importált cuccot, állítólag volt, akit elküldtek, mert világgarancia ide vagy oda, nem volt hivatalos márkaképviselet, csak az általuk importált cuccokkal foglalkoztak rendesen. Azóta ez lehet változott, ezt nem tudom, de azért nem mind1, ha esetleg javítani kiküldik a cuccodat amcsiba...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4710MQ I 16GB I 500SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest