- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TH448
csendes tag
Csapi007: viszont általában a PDA-k nagyobbak és nehezebbek is... Ezen kívül egy nyálcsorgató PDA (nekem az Asus p535 volt ilyen, az meg amikor utoljára néztem, még jócskán 100e fölött...). Egyébként ha azt nézed, hogy 60-krörül van a 8 gigás Samsung, akkor szerintem nem akkora lépés a wifi-hez, meg normális böngészőhöz képest, vagyis meg kell fizetni, ennyi.
almamaki: hááát, én is találkoztam amcsiból behozott cuccal, viszont annyiért sosem kapod meg... Amiket hirdetnek össze-vissza, az olyan 70e-körül (persze, ha nagybácsi behozza amcsiból az más...), és nekem kellett számla, úgyhogy majdnem ugyanott vagyunk... Jah, és ahogy olvastam, nem túl rég még nagyon húzták a szájukat az Apple képviseletnél, ha bevittél amcsiból importált cuccot, állítólag volt, akit elküldtek, mert világgarancia ide vagy oda, nem volt hivatalos márkaképviselet, csak az általuk importált cuccokkal foglalkoztak rendesen. Azóta ez lehet változott, ezt nem tudom, de azért nem mind1, ha esetleg javítani kiküldik a cuccodat amcsiba...
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- Nyaralás topik
- Parfüm topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest