Új hozzászólás Aktív témák

• TH448

csendes tag

Csapi007: viszont általában a PDA-k nagyobbak és nehezebbek is... Ezen kívül egy nyálcsorgató PDA (nekem az Asus p535 volt ilyen, az meg amikor utoljára néztem, még jócskán 100e fölött...). Egyébként ha azt nézed, hogy 60-krörül van a 8 gigás Samsung, akkor szerintem nem akkora lépés a wifi-hez, meg normális böngészőhöz képest, vagyis meg kell fizetni, ennyi.

almamaki: hááát, én is találkoztam amcsiból behozott cuccal, viszont annyiért sosem kapod meg... Amiket hirdetnek össze-vissza, az olyan 70e-körül (persze, ha nagybácsi behozza amcsiból az más...), és nekem kellett számla, úgyhogy majdnem ugyanott vagyunk... Jah, és ahogy olvastam, nem túl rég még nagyon húzták a szájukat az Apple képviseletnél, ha bevittél amcsiból importált cuccot, állítólag volt, akit elküldtek, mert világgarancia ide vagy oda, nem volt hivatalos márkaképviselet, csak az általuk importált cuccokkal foglalkoztak rendesen. Azóta ez lehet változott, ezt nem tudom, de azért nem mind1, ha esetleg javítani kiküldik a cuccodat amcsiba...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés