Új hozzászólás Aktív témák
-
alamuszi
senior tag
Nem kell előfizu. A Mostani E51-esem is független, a Kaiserem is. Azaz, ha jól értem akkor 24*4990+90000 = 209 760 mondjuk, Aha értem.
Ez tényleg jó üzlet.Már Bocs ezt a azoknak a balekoknak, akik még hisznek a mesében!
"support?"
Hivatalos magyar képviselet, és szerviz, ne a T-f@s küldje ki más országokba, és majd visszakapom ennyi pénzért, ez lehet, hogy annak megéri, akinek almák lógnak a t@k&ről is de egy sima user-nek aligha. Ja és ennyi pénzért minimum 2 év jótállás, az Apple termékek úgy is legendásan jó minőségűek állítólag, ennyiért lehetne 3 év is.
"mi kell még?"
Várjunk csak.... Ja igen, hogy ne húzzanak le feleslegesen, meg ne nézzenek madárnak, ennyi pénzért. OK. Eszembe jutott.
Tudom, nem kötelező megvenni, még szerencse....
[ Szerkesztve ]
"Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh
-
negyedes
addikt
Meg mindig nem tetszik. johetnek a kovek
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
cellpeti
nagyúr
Úgy volt,hogy USA-ba a 3G-s megmarad és 99$ lesz,de hát nem hiszem,hogy ez meg fog valósulni,sajnos!
Tigris, tigris, csóvafény...
-
majom2
senior tag
válasz Gabesz1019 #39 üzenetére
az iphone talán legerősebb tulajdonsága az elképesztő programválaszték. ezzel sem a mameo sem az android nem tud versenyezni még középtávon sem. ugyanakkor ha erre nincs szükség, akkor lehet h okostelefont is pénzkidobás venni.
nameg telót a mának veszel nem a jövőnek kit érdekel mi lesz 2-3 év múlva, lehet meg sem éljük... de ha mégis, addigra úgyis újat veszel. azt kell venni, ami most a legjobb. pedig a droid nekem is szimpi, de most még nem vennék.
mameo vs iphone? ez ugye vicc. ja, bocs, nem akarok flame-et...
-
alamuszi
senior tag
-
glutamin
őstag
-
picur220
veterán
Mondja már meg valaki, hogy hogy lehet egy telefont vezeték nélkül tölteni? Az áram nehezen megy át a levegőn... A dokk az meg vezetésen kapcsolódik a táphoz
[ Szerkesztve ]
-
alamuszi
senior tag
Tök jó, hogy végre az Apple kijön megint egy új cuccal. Lehet, hogy én is benevezek egy ilyenre, csak ne megint 200 + ezer felett induljon az ára, mert az erősen eltúlzott ár. Ha lemegy 100 ezer alá, akkor én is lehet veszek egyet, úgy 3 év múlva . Addig meg marad a Kaiser. Ez legalább tartós.
Kár, hogy az Apple termékek, olyan árban vannak, hogy még viccnek sem lehetne kitenni, mert annyira szomorú. Legalább lenne normális képviselet, ha már ilyen áron dolgoznak.Valamelyik kolléga írta itt, hogy egy mercedes, soha nem fog annyiba kerülni, mint egy Suzuki, na ez igaz, de az árban nem csak a Design szokott benne, lenni, hanem a support, a garancia, meg a minőség is. Na nem mintha rossz lenne az IPHONE minősége, de nem kiemelkedően jó, ergo, közel sem ér annyit, mint amennyiért adják.
[ Szerkesztve ]
"Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh
-
Gabesz1019
senior tag
Én mielőtt vettem az 5800-mat, sokat gondolkodtam rajta, hogy iPhone-t vegyek. Viszont az ára nagyon nem jött be. Ha a 3GS-t 80-90 ezer forint környékén árulnák valószínűleg nem lett volna kérdés, hogy melyiket vegyek.
Ha azonban most vennék, biztos, hogy Android rendszerű telefont vennék, valahogy abban a rendszerben látom a "jövőt".
Az iPhone árán lehet venni egy N900-at és szerintem a Maemo is tud annyit mint az iPhone OS.
-
glutamin
őstag
Azért ez így nem teljesen igaz. Bizonyos funkciók (pl fényképező), már évek óta keményen stagnálnak és csak marketinges blődségek jönnek. (gigapixel).
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
zH.
senior tag
Ott van még rengeteg más telefont ,amúgy nem tudom mire gondolsz. BT fájlküldés vagy mi ? Hogy iTunes kell szinkronizáláshoz ? Vagy valami egyéb ? Könnyen hozzá lehet szokni.
a 4G-t pedig várom ,kíváncsi vagyok mit újítanak. Eddig egy telefonnál sem éreztem azt ,hogy ezt most le kéne cseréljem ,mert nagyon tetszik. Remélem ez továbbra is így lesz.
Na ,talán a DROID ,ami nagyon szimpatikus. Itt ki is merül a listám.
És akkor most jöhet a sárga/anti apple-s emberke oltani.[ Szerkesztve ]
just be
-
Seirus
tag
Szép dolgokat ígér az új iPhone de én még mindezek mellett is úgy érezném, szörnyen meg van kötve a kezem vele.
Kb ahhoz tudnám hasonlítani az érzéseimet mint amikor az ember vesz egy tuti sportkocsit ami megy is ezerrel meg kényelmes is, de csak hibátlan országúton közlekedhetsz vele. Egyszóval a hétköznapokban komoly fennakadásokat okozhat, mert sajnos mindenki (sőt a többség) nem jut macbook-hoz meg iphone-hoz és az embernek alkalmazkodni kell...Telefonszám adatlapomon.
-
nviktor7
tag
Előbb-utóbb meg kell, ez így van. Amikor 480x800, meg 1024x480-as AMOLED-ekről beszélünk, a 480x320 piszkosul kevésnek tűnik. És mivel most úgyis le kell tenni valamit az asztalra, mert kezdik utolérni őket (N900, Droid), ebbe most szerintem mindent beleraknak, amit a mobil technológia 2010-ben tud.
iPhone 3GS 16GB White
-
nviktor7
tag
Flash és multitasking egyszerre (mondjuk háttérbe raksz egy játékot és elkezdesz böngészni), egy 1400-1500 mAh-s akksit kb. 1-2 óra alatt szívna le 0-ra. Multitasking-ot ezért is hagyták ki, ha most beteszik 4.0-ba, kíváncsi vagyok hogy fog rá reagálni a 3GS-em
iPhone 3GS 16GB White
-
Balázs Z.
tag
"de az EU szabvány microUSB bizonyosra vehető."[/I
sztem szint kizárt, hogy az összes hordozható apple eszközben meglévő dock connectort lecseréljék. ugrana a kompatibilitás az összes, ezt használó kiegészítőből, márpedig abból nagyon sok van.
-
majom2
senior tag
szerintem amire számítani lehet:
hw
- dupla háttértár (ez ugye biztos)
- n-es szabványú wifi (szinte ez is)
- még gyorsabb proci
- még több memória
- megnövelt felbontás (ez a legkérdésesebb és messze a legproblémásabb, de előbb utóbb meg kell lépniük)
- rádiósw
- testre szabhatóság (nagy lépés lenne)
- okosabb "home" screen (szintén fontos)
- képek bluetooth küldése fogadása
- valamilyen multitaskról már mindenki beszél
- többfajta gesture bevezetése
- programok csoportosíthatóságaha ezek bejönnének az bőven elég lenne.
[ Szerkesztve ]
-
nviktor7
tag
Na most bántam meg hogy megvettem a 3GS-t. De ha ezeknek csak a fele igaz, akkor megéri novemberig spórolnom (multitasking, 5MP-es kamera és szebb kijelző jó lenne nagyon), akkor egy huszassal le szokott menni az ára. Egyébként ha már van iPhone-od a T-nél, akkor hogy van a vásárlás? Valahol olvastam, hogy 50 ezerért kitolják az előfizetést két évvel, és viheted a telót. Arról, hogy így mennyit kell a telefonért fizetni, nem írtak semmit.
iPhone 3GS 16GB White
-
majom2
senior tag
a legnagyobb logikai hiba az írásodra az (AM)OLED kijelző. azon túl h még közel sem egy kiforrott technológiáról beszélünk (láthatósági problémák), egyszerűen fizikai képtelenség h az apple ezt alkalmazza. miért? mert ilyent jelenleg csak a samsung képes nagy mennyiségben gyártani, de még az ő teljes gyártókapacitásuk sem lenne elé az apple mennyiségi igényeinek. és nyilván azért ők is szeretnének ilyen kijelzőt használni a jövőben szóval amoled NEM lesz.
képek/videók bluetooth-os küldése fogadása előtt semmilyen akadályt nem látok. a csengőhangok/zenék küldése fogadása viszont soha nem lesznek engedélyezve.
a ledes segédfény szerintem szintén nem lesz. nagyobb kamera esetleg.
de a 4.0 szoftveres újdonságaira már nem kell sokat várni, már csak 1 hét és sok minden kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
Balu972
aktív tag
Egyszerűen, szépen neveli az apple a kallódó, lázadó ifjúságot.
Egyszerűség, irigylésre méltó dizájn, kényelem...
Évről évre valami újat tanulhatunk. Pontosabban nem újat, hanem új szempontok szerint rendezve, de hát a világ ugye olyan, amilyenek látjuk. Hype 4ever.Grat. az íráshoz
Azért beszélek a gépekkel emberként, nehogy átszokjak az emberekkel való gépies kommunikációra.
-
bolvar
senior tag
adja isten hogy teljesüljön a flash a multitasking és a fm rádió.akkor végre valaha megkapnám azt amire vágyok.és venném is az iphonet
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
-
-
WonderCSabo
félisten
"Bár akkor már a 3D látvány a mobilvilág ajtaján is hangosan fog dübörögni."
Ekkora képernyőn? Halva született ötlet.
-
-
chege
aktív tag
az érintésérzékeny ház? az kimaradt
Vezetéknélküli töltés most is van elv, egy tok kell a telefonra meg van egy pad amire ha ráteszed akkor tölti. Vagyis a vezeték helyett, érintős lett.
-
félisten
Amikor elősször láttam az iPhone-t azt mondtam, kell neki pár év. Úgy néz ki lassan elérünk oda, hogy tényleg kiforrjon a szifon.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Sipi16
őstag
Én ezzel a megoldással a pendrive-ként való használatra akartam rávilágítani.
Én a touch-ot így használom.
[ Szerkesztve ]
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
M@trixfan
addikt
A legfontosabb maga az iPhone OS 4.0 amit megkapnak a mostani iPhone-ok is. Az iPhone 4G-re be fogok nevezni, ráadásul családban maradna a 3G is A 3GS-t kihagytam mert egy inkrementális lépést nem akarok megfizetni.
joey20:
Nagyjából ugyanezen a véleményen vannak a huzamosabb ideig iPhone-t használók legalább 80%-a, köztük én is. Eléggé lehet látni mennyi tapasztalat van egy-egy vélemény mögött.[ Szerkesztve ]
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Sipi16
őstag
Egy apple sosem lesz olcsó. Mercit sem fogsz sose kapni suzuki árban...
joey20: Le lehet szedni valami wifis progit és akkor wifin át tudsz rá rakni cuccokat. Tudom, nem minden gépben van wifi, de ez is egy megoldás lehet.
[ Szerkesztve ]
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
joey04
titán
Máshol már leírtam, de ide is illik:
Ami nekem szoftveresen hiányzik:
-bt fájlküldés (nem kell mindenhová, de a saját magam készített képeket, videókat, hanganyagot át tudjam küldeni. Az iPodban lévő zenéket, védett tartalmakat nem kell)
-rádió (igen ez szoftveres hiányosság, mert a chip benne van)
-filekezelő
-pendriveként használat
-flash viszont ne legyen benne, vagy ha lesz is, akkor legyen kikapcsolhatóA többi sokszor emlegetett hiányosság (pl: multitask) engem nem zavar.
Az iTunesról: szerintem hatalmas előny, nem hátrány. Ebben változott a véleményem, iPhone előtt utáltam. Most imádom.
HW hiányosságok:
-lehetne jobb kijelző (tehát nagyobb méret és nagyobb felbontás. ne legyen viszont amoled, vagy ne olyan mint ami az i8910ben vagy omnia2ben van)
-kamera mellé kéne egy led.A piacról és a készülékről továbbra is ez a (szigorúan saját) véleményem:
Még mindig úgy gondolom, hogy bár vannak erősebb vasak, és az első iphone megjelenésekor piacon lévő kezelőfelületek és rendszerek is nagyon sokat fejlődtek, még mindig nem érték utol az apple megoldását kényelemben, kezelhetőségben. Ezért ha nem lesz nagy durr, akkor marad nekem a 3G, mert az Android nagyon jön, de még nem az igazi, a többi rendszer meg sehol nincs nálam használhatóságban. De ez is szigorúan egyéni vélemény, kéretik nem belekötni!
-
Straw
senior tag
"Elképzelhető, hogy a képernyő-billentyűzet kissé kidudorodik"
Ezt valahogy kétlem, mert ez a Nokia szabadalma és nem hiszem hogy a mostani helyzetet még fokozni akarná az Apple. [link]
42
-
mexicanraven
senior tag
Hype. Semmi több.
when the sun shines, we'll shine together
-
tibz03
őstag
Nekem ezen akadt meg a szemem:
Könnyen elképzelhető a cserélhető akkumulátor és a vezeték nélküli töltés
megjelenéseIlyen van? Egyáltalán lehetséges?
-
atike
nagyúr
Ha ennek fele is bejön (és nem lesz csillagászati ára - mondjuk ez valljuk be, hogy esélytelen) akkor jöhet...
-
8nemesis8
veterán
Jó kis írás. Sok tippel, találgatással ami lehetséges. Mindenki nagyon várja, az idén nagyon sok meglepetést fog hozni az egész mobil iparág szerintem. Bődületes tempóba fejlődnek a mobil készülékek.
-
Taybore
aktív tag
Szép-szép, de ez nem több egy találgatás-gyűjteménynél.
-
Mr.Csizmás
titán
hogyan tartsuk meg a legjobb profitot éveken keresztül a szükséges funkciók lassú adagolásával c. tanulmányt olvashattuk az apple-től
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
FRENK1988
veterán
Szép írás. grat hozzá. Hát nem vagyok nagy Ájfón fun, de azért egyre beneveznék
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Linux haladóknak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning